20. MAR 2017 • 03:17SPORT

Manager anklager United-spillere for optøjer efter ligakamp

Ifølge Middlesbroughs manager fremprovokerede Manchester Uniteds spillere sammenstød efter 3-1-kampen søndag.

Manchester Uniteds spillere bliver anklaget for at have fremprovokeret et sammenstød med Middlesbroughs spillere i spillertunnelen efter kampen mellem de to mandskaber søndag.Middlesbroughs midlertidige manager, Steve Agnew, insisterer ifølge nyhedsbureauet AFP på, at hans spillere ikke startede optøjerne.

- Jeg finder ud af, at der foregår noget i tunnelen. Der var mange personer, så det var svært at se, for der foregik en masse skubberi. Jeg ved ikke, hvem der startede det. Men jeg kan forsikre, at det ikke var en af os, siger han.

Ifølge The Guardian var Middlesbroughs Rudy Gestede og Manchesters Eric Bailly i midten af optøjerne.Også Manchesters Ashley Young og Middlesbroughs Ben Gibson måtte adskilles.Der har været uro i Middlesbrough på det seneste, hvor manager Aitor Karanka blev fyret i sidste uge.

Inden kampen havde United-manager José Mourinho provokerende sagt, at han "kendte navnene" på en gruppe spillere, der havde været ansvarlige for at få Karanka, der var Mourinhos assistent i Real Madrid, fyret.Og efter kampen langede Mourinho da også ud efter fyringen af Karanka.- Var det her retfærdigt over for Karanka? Han tog klubben fra grænsen af League One til Premier League. Han kunne være taget til en større klub, men han blev her bare for at blive fyret, sagde portugiseren.Middlesbroughs chance for at spille i Premier League næste sæson ser mindre og mindre ud. Det er nu 11 kampe siden, at klubben sidst har vundet i Premier League.

Holdet har fem point op til Swansea på den rigtige side af stregen. Middlesbrough har dog en kamp til gode.

De to bundhold støder sammen i næste runde 2. april./ritzau/

25. MAJ 2019 • 06:31 FOR ABONNENTER

Permagrønt søger medlemmer til nyt samarbejde

Mest læste