19. MAR 2017 • 20:32SPORT

Sønderjyske melder sig ind i medaljekampen efter sejr

Sønderjyske vandt med 1-0 over Randers og sikrede en plads i mesterskabsspillet. Nu sigtes der mod top-3.

Det blev til en 1-0-sejr til Sønderjyske, da Randers FC søndag var på besøg i en duel om pladsen i top-6 i grundspillets sidste runde.

Sønderjyske kan dermed sige sig fuldstændig fri af nedrykningskampen i Alka Superligaen og kæmpe med i mesterskabsspillet.

- Det bliver nogle rigtig fede kampe, og selvfølgelig vil vi gøre alt for at være med i det felt, der kæmper om tredjepladsen, siger midtbanespilleren Nicolaj Madsen.

- Det ser ud til, at FC København og Brøndby er stukket af i toppen, men vi melder os ind i kampen om tredjepladsen. Det skal vi gå efter, når vi har sikret pladsen i top-6, siger han.

Pladsen i mesterskabsspillet betyder, at Sønderjyske i resten af sæsonen kan se frem til masser af store opgør.

- Jeg ser frem til nogle rigtig fede kampe. Specielt mod FC København og Brøndby. Generelt i top-6. Det bliver mega fedt, også fordi vi kan spille frit og ikke skal tænke så meget på at rykke ned. Vi har alt at vinde nu, siger han.

Mikkel Hedegaard der med sin scoring sikrede sønderjyderne pladsen i top-6, mener, at holdet skal holde fast i den nuværende strategi, når holdet går ind til kampene i mesterskabsspillet.

- Vi skal gribe det an, som vi griber enhver kamp an. Kigge på den modstander, vi nu skal møde og ikke tænke så meget på de andre kampe.- Det er det, der har ført os frem hertil, og det er en sindssygt god strategi for os. Det skal vi fortsætte med, siger Hedegaard.

Pladsen i top-6 betyder samtidig, at sæsonmålsætningen om at undgå nedrykning er indfriet.- Det betyder helt vildt meget. Det var jo klubbens målsætning ikke at rykke ned. Det er altid dejligt at kunne afskrive det lidt og kunne tænke på lidt andet. Så kan vi tænke fremad og tænke, hvad næste mål så er, siger han.Sønderjyske går ind til mesterskabsslutspillet som nummer fire, á point med Lyngby på tredjepladsen.

/ritzau/

19. MAJ 2018 • 11:51 FOR ABONNENTER

Spillested vil lave om på dødvande i musiklivet

Mest læste