19. MAR 2017 • 19:37SPORT

OB tildeler AGF femte hjemmenederlag i træk

OB vandt 2-1 i Aarhus og tilføjede endnu et kapitel i historien om AGFs dårlige statistik på hjemmebane.

AGF er i krise på hjemmebane.Det beviste aarhusianerne endnu engang, da AGF søndag tabte 1-2 hjemme til OB i Alka Superligaens sidste runde i grundspillet.

Begge mandskaber var inden opgøret sikre på at skulle spille med i det gruppespil, hvor blandt andet nedrykning skal afgøres.OBs sejr betyder, at OB slutter som nummer 11 i grundspillet, mens AGF slutter lige under OB.Første halvleg blev aldrig underholdende, og ingen af mandskaberne kunne være utilfredse med at gå i tørvejr med stillingen 0-0 ved pausen.Anden halvleg var en langt mere livlig affære.Især OB pressede på, og det resulterede i en scoring 20 minutter før tid.Joan Simun Edmundsson modtog bolden på kanten af feltet, hvorfra han sparkede den i kassen til 1-0-føring til gæsterne.

Blot to minutter senere var der igen problemer for AGF, og OB øgede føringen til 2-0, da Frederik Tingager pandede bolden i nettet efter et hjørnespark.I overtiden fik AGF så lov at pynte på resultatet, da Morten ”Duncan” Rasmussen omsatte et straffespark til scoring.

Resultatet betyder at OB skal møde Randers, Horsens og Esbjerg i den ene pulje i gruppespillet.I den anden pulje skal AGF møde AaB, Silkeborg og Viborg./ritzau/

19. MAJ 2018 • 11:51 FOR ABONNENTER

Spillested vil lave om på dødvande i musiklivet

Mest læste