19. MAR 2017 • 19:13SPORT

Sønderjyske slår Randers ud af top-6 med hjemmesejr

Sønderjyske slog Randers med 1-0. Resultatet sikrer sønderjyderne en billet til mesterskabsspillet.

Sønderjyske slog Randers 1-0 i sidste runde af Alka Superligaens grundspil på det mål, Mikkel Hedegaard kort før tid scorede.De tre point betyder, at Sønderjyske nu endegyldigt kan fejre en plads top-6, og dermed indløser billet til Superligaens mesterskabsspil.For Randers gør nederlaget ekstra ondt, da det betyder, at kronjyderne skubbes ud af top-6. Randers FC, der er uden sejr i ni kampe, må i stedet forberede sig på en kamp for at undgå nedrykning resten af sæsonen.Randers havde ellers mulighederne for at tage den vitale sejr i Haderslev. I første halvleg var både Mayron George og Kasper Fisker tæt på, men de kunne ikke holde deres afslutninger inden for målrammen.Efter pause var det igen George, der var på spil, men alene med Lukas Fernandes i Sønderjyske-målet afsluttede angriberen forbi den ene stolpe.

Som anden halvleg skred frem, satsede Randers mere og mere. Et mål var kravet for at sikre en plads i mesterskabsspillet, men den solide sønderjyske defensiv holdt stand.

I stedet var det indskiftede Mikkel Hedegaard, der afgjorde til hjemmeholdets fordel, da han syv minutter før tid skubbede en returbold det sidste stykke over stregen./ritzau/

25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER

Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

25. MAJ 2018 • 09:59 FOR ABONNENTER

Lasse Holmgaard efter jobskifte: Jeg bliver på Bornholm

Mest læste