Vælg abonnement type

Avisen gratis på prøve - Pris 0 Kr.
Få Bornholms Tidende leveret gratis i 3 uger og vær med i konkurrencen. VIND et Commodore Cruise for 2 personer til Oslo, eller 10x1 billet Røne-Ystad t/r med Færgen. Udfyld formularen, så er du med i konkurrencen. Vinderne trækkes 1. april 2017, og får direkte besked. Tilbudet gælder kun nye læsere/hustande som ikke inden for de seneste 6 mdr. har haft abonnement på avisen. Herefter vil vi kontakte dig. (Gratis prøveabonnement leveres kun til huse med helårsstatus)

1 mdr. abonnement - Pris 248 Kr.
I prisen er inkluderet trykt avis, e-avis og fuld adgang til online-arkivet. Tilbudet gælder kun nye læsere/hustande som ikke inden for de seneste 6 mdr. har haft abonnement på avisen. Efter de 30 dage fortsætter abonnementet indtil opsigelse.

3 mdr. abonnement - Pris 715 Kr.
I prisen er inkluderet trykt avis, e-avis og fuld adgang til online-arkivet. Tilbudet gælder kun nye læsere/hustande som ikke inden for de seneste 6 mdr. har haft abonnement på avisen. Efter de 90 dage fortsætter abonnementet indtil opsigelse.

12 mdr. abonnement og en SKY-lampe - 199,-/md. - Pris 2388 Kr.
Du får en SKY-lampe fra Pernille Bülow med i dette tilbud og sparer dermed 1.597,-. I prisen er inkluderet trykt avis, e-avis og fuld adgang til online-arkivet. Tilbudet gælder kun nye læsere/hustande som ikke inden for de seneste 6 mdr. har haft abonnement på avisen. Efter de 365 dage fortsætter abonnementet indtil opsigelse.

Evt. firmanavn
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr.
By
Telefonnummer
Evt. EAN-Nummer
E-mail
Skriv resultatet af: 6+5 =
- dette er for at undgå spam.
Klik her for at se din fortrydelsesret ved køb af abonnement