10. AUG 2017 • 16:01INDLAND/KRIMINAL

QUIZ: Hvor meget ved du om Smukfest?

Smukfest i Skanderborg løber i år af stablen for 38. gang. Test din viden om Danmarks anden største festival.

Danmarks Smukkeste Festival er officielt i gang med fem dages musik under bøgetræernes grønne blade i Skanderborgs dyrehave.

På festivalen, der tiltrækker flere end 50.000 personer, kan gæster lytte til et bredt udvalg af kunstnere, hvoraf størstedelen er danske.



Her kan du teste din viden om Smukfest:

1. Da Skanderborg Musikfestival 5. juli 1980 slog dørene op for første gang, var der fri entré. Hvor mange tilskuere havde festivalen?



a: Mellem 100 og 200.

b: Mellem 600 og 1000.

c: Mellem 2000 og 3000.

2. Hvem var årets upcoming navne på Skanderborg Festival i 1981?

a: Tøsedrengene og Anne Linnet Band.



b: Søs Fenger og Thomas Helmig.



c: Sneakers og TV2.

3. Hvem spillede i 1997 en af de helt store koncerter i festivalens historie?

a. Tom Jones.



b. B.B. King.



c. Rod Stewart.

4. Smukfest 2017 kunne melde udsolgt af partoutbilletter allerede 1. december sidste år. Hvor længe havde billetterne været til salg?

a: Fem timer.

b. 24 timer.

c: 48 timer.

5. Hvor mange var i 2004 med til at fejre festivalens 25 års jubilæum?

a: 30.000.

b: 40.000.

c: 50.000.

6. Hvor mange procent af festivalens gæster kommer fra Midtjylland?

a: Cirka 25 procent.

b: Cirka 45 procent.

c: Cirka 65 procent.

7. Hvilket stort navn aflyste sin koncert på festivalen i 2007?

a: Amy Winehouse.

b: Rihanna.



c: Avril Lavigne.

8: Hvor mange millioner kroner omsatte Smukfest for sidste år?

a: Cirka 52 millioner.



b: Cirka 102 millioner.



c: Cirka 152 millioner.

9: Hvem var blandt hovednavnene på festivalen i 2013:

a: Bruno Mars.



b: Pink.



c: Prince.



10: Hvor mange flasker øl blev der solgt på Smukfest sidste år?

a: 277.000 flasker.

b: 377.000 flasker.

c: 477.000 flasker.



Svar: 1:b, 2:c, 3:b, 4:a, 5:b, 6:b, 7:a, 8:c, 9:c, 10:a.



Kilde: Smukfest.dk



/ritzau/

SENESTE INDLAND/KRIMINAL

MESTE LÆST INDLAND/KRIMINAL (48 T)

13. AUG 2017 • 13:06

Store Oprydningdag

Efter Store Legedag fredag og lørdag, blev det søndag store oprydningsdag i

13. AUG 2017 • 09:55

1.100 cyklister på vej øen rundt

Så er starten gået på årets Bornholms Rundt på cykel.

12. AUG 2017 • 16:34

Legedag på niveau med sidste år

Det overskyede vejr og et par regnbyger kunne ikke holde gæsterne væk fra S

12. AUG 2017 • 11:23

Vinden driller kajakroere

Bornholm Rundt i havkajak fik en strålende start med to gode dage med ...

12. AUG 2017 • 08:08

Flere end 1.000 cykler Bornholm Rundt

Tilmeldingen til søndagens Bornholm Rundt på cykel har rundet de magis...

Mest læste