18. DEC 2016 • 18:09SPORT

Okkels efter nederlag: Vi gjorde det svært for os selv

En dårlig dansk start mod Frankrig kostede de danske håndboldkvinder bronzemedaljen ved EM i Sverige.

De danske håndboldkvinder ender uden for medaljeskamlen efter nederlag til Frankrig på 22-25 i bronzekampen ved EM i Sverige.

Det var især en dårlig dansk start, der var skyld i nederlaget.Knap syv minutter skulle der gå, før Danmark satte det første mål i kassen i bronzekampen mod Frankrig.

- Vi gjorde det for svært for os selv. Vi fik ikke fat forsvarsmæssigt, og vi fik ikke placeret boldene, som vi skulle.- Det var som om, der manglede et gear, og så blev det svært, når vi startede kampen på den måde, siger bagspiller Anna Sophie Okkels.

I anden halvleg fik danskerne mere styr på forsvaret og med et par hurtige scoringer hentede de ind på franskmændene.- Det var en helt anden kamp og meget mere spændende. Vi dækkede bedre op og fik mere gang i vores skud, siger Anna Sophie Okkels.

Hun har ikke fået meget spilletid gennem turneringen, men kom på banen i slutningen af første halvleg og trak to gange to minutters udvisninger på det franske forsvar og sendte en bold i kassen.- Det var pissefedt at komme ind. Det er det, man venter på. Og så var det fedt, at jeg faldt så godt ind og var tryg, når jeg spillede, siger hun.

Trods nederlaget er hun stolt af det danske holds præstation under slutrunden.- Vi går ud med løftet pande. Lige nu er vi selvfølgelig skuffede, fordi det var så tæt på. Vi kunne jo smage medaljerne.

- Men hold kæft, hvor har det været en vild rejse. Vi skal bare fortsætte, for så ender vi med medaljerne på et tidspunkt, siger hun./ritzau/

14. NOV 2018 • 22:15 FOR ABONNENTER

"Mundert" gensyn med Ruben Søltoft i Musikhuzet

14. NOV 2018 • 18:05 FOR ABONNENTER

Birgitte blev kørt i limousine til sidste arbejdsdag

Mest læste