7. JUL 2016 • 16:06INDLAND/KRIMINAL

Første kys: Inderhavnsbroen åbner i aften

Tophistorie fra Ingeniøren distribueret af Ritzau.

INFO: Anvendelse af Ritzaus tophistorietjeneste (tidl. Citattjenesten) og materiale herfra forudsætter accept af vilkårene i bunden af denne meddelelse.

**** RITZAUS TOPHISTORIETJENESTE ****Den længe ventede inderhavnsbro, der har været undervejs i Københavns havn siden 2011, åbner for trafik i aften, efter at den i fredags blev afleveret til bygherren, Københavns Kommune, skriver Ingeniøren.»Vi har fået den overleveret i fredags og nu er vi i gang med at lave det sidste finish,« siger serviceområdechef Anders Møller fra Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.Han oplyser, at overdragelsen i fredags også var kommunens plan. Datoen har dog ikke været offentligt kendt, udover at kommunen 13. juni meldte ud i en pressemeddelelse, at broen ville blive overdraget ‘primo juli’.Tiden fra overdragelsen til åbningen skal bruges på at få de sidste detaljer på plads.»Vores folk skal også lære at betjene den med lys og den slags,« siger Anders Møller, der derudover er knap på ord.Efter at rygterne om en åbning i dag var tiltaget i løbet af eftermiddagen, tweetede Københavns Kommune for kort tid siden, at broen åbner kl. 18.00 i aften:Et behørigt overdækket skilt ved Nyhavn-siden af broen vil dog vide, at den officielle åbning først finder sted fredag 19. august.Det fortæller direktør for cykelbutikken Copenhagen Bicycles, Yael Bassan, der driver forretning lige ved broen.»Vi kigger på den bro hver dag og har fulgt den nøje i tre år. De begyndte at feje i dag og vi gik op og lurede. En af dem, der fejede fortalte, at den åbner klokken 18. Senere satte de et skilt op, hvor man kan se, at den officielle åbning er 19. august,« siger hun til Ingeniøren.Yael Bassan lagde billedet på twitter tidligere i dag, hvorefter en kommunal medarbejder hurtigt dækkede skiltet over med endnu et lag plastic, fortæller hun.Redaktionel kontakt:

Redaktionen

tlf.:

e-mail: redaktion@ing.dk**** DENNE ARTIKEL ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF Ingeniøren ****Betingelser for brug af materiale fra Ritzaus tophistorietjeneste:- Forkortelser kan foretages i overensstemmelse med god citatskik.- En artikel må forkortes, men ikke tilføjes stramninger eller udtryk, som afsenderen ikke kan stå inde for.- Det skal tydeligt fremgå, hvilket medie artiklen kommer fra. Ansvaret herfor ligger hos mediet, der videreudnytter indholdet - også hvor afsenderen måtte have glemt at inkludere kildehenvisning ved udsendelse.- Ritzau må ikke krediteres for artiklen eller angives som kilde.- Materialet må ikke videreudnyttes kommercielt andet end i egne udgivelser.- Hvis afsenderen har indsat link i artiklen, opfordres der til altid at inkludere dette ved videreudnyttelse.

SENESTE INDLAND/KRIMINAL

MESTE LÆST INDLAND/KRIMINAL (48 T)

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER

15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold

17. OKT 2019 • 17:23 FOR ABONNENTER

Butikken fortsætter længere oppe ad vejen

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet