Gode steder at købe julegaver til din mor på Bornholm

SPONSORERET AF DUGLEMMERDETALDRIG.DK

Gode steder at købe julegaver til din mor på Bornholm


Synes du tit det er svært at finde en julegave til din mor? Ja, du synes nok i hvert fald ikke det bliver lettere af, at du bor på Bornholm, og ikke har helt de samme shopping muligheder, som de har inde midt i Storkøbenhavn. Men hvad Bornholm mangler i enorme storcentre, har det helt sikkert i charme, og der er mange gode butikker hvor du kan finde den helt rigtige gave til din mor.

Håndvævet tøj i høj kvalitet
På Glastorvet i Svaneke er der en lille butik der hedder Reflax. De sælger tøj, som de beskriver som en blanding af klassisk og moderne. Derudover går de meget op i princippet om kvalitet over kvantitet, og væver altså alt tøjet i hænderne.

Glaskunst fra Bornholm
Lilli’s Glasdesign er en butik, der ligger i Aakirkeby. Dette er det helt rigtige sted, hvis dine mor godt kan lide små dekorationer, især dem af glas. De er hjemmelavede på Bornholm, og der er et stort udvalg af mange forskellige ting.

Smukke smykker fra Knapstad
Guldsmed Knapstad er placeret i Gudhjem. De laver håndlavede smykker efter traditionelle metoder, og smykkerne bliver både lavet i sølv og guld, med mulighed for diverse ædelstene. Hvis du har et helt bestemt smykke i tankerne, som du gerne vil give til din mor, men ikke kan finde nogle steder, er der her også mulighed for at få lavet smykke i et design efter eget ønske. Vær dog opmærksom på, at de ikke ligger til de billigste priser, grundet den høje kvalitet.

Kig online
Der er selvfølgelig også muligheden for at købe en gave online. Hvis det for eksempel er en oplevelse du gerne vil give, kan du købe julegaven til mor her, men selvfølgelig er der også masser af online butikker, der sælger tøj og smykker. Valget er dit!Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet