Bornholm skal være med til at finde Grand Prix-sang
Arkivfoto

5. OKT 2019 • 19:20 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Bornholm skal være med til at finde Grand Prix-sang

Nu kan der sendes sange ind til Dansk Melodi Grand Prix 2020. P4 Bornholm vil den næste måned opfordre bornholmerne til at deltage og være med til at vælge tre af de sange, der skal deltage i Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Den næste måneds tid vil Dansk Melodi Grand Prix 2020 dermed sætte sit præg på P4 Bornholm, fortæller DR i en pressemeddelelse.

P4 Bornholm vil således opfordre bornholmerne til at indsende sangforslag til Dansk Melodi Grand Prix og på forskellig vis sætte fokus på, hvad en god sang bør indeholde.

I spidsen for Bornholms jagt på den gode sang står Anne Brusvang, DR Bornholm:

– Dansk Melodi Grand Prix er en folkefest, og nu får vi på Bornholm endnu større mulighed for at være en del af festen, siger hun i pressemeddelelsen, som fortsætter lidt hemmelighedsfuldt:

Anne Brusvang vil også få hjælp af en bornholmsk musikekspert i jagten på et godt bud på en vindersang i Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Sidste chance for at sende en sang ind – hvad enten man er bornholmer eller ej – er 1. november.

Traditionen tro vil 10 sange deltage i Dansk Melodi Grand Prix i 2020. Men som noget nyt vil tre af sangene blive valgt med hjælp fra lytterne i DR’s ni distrikter, hvilket betyder, at også bornholmerne bliver inddraget.

En særlig distriktsjury med repræsentanter fra hvert distrikt skal udvælge ni sange, der i starten af januar gennem en afstemning bliver til tre af de sange, der skal medvirke i Dansk Melodi Grand Prix ved tv-showet i Royal Arena i København den 7. marts næste år.

Ud over den større inddragelse af lytterne på P4, som er den mest lyttede danske radiokanal, vil Dansk Melodi Grand Prix 2020 byde på en række øvrige nyskabelser. Dels et større samarbejde med det danske musikmiljø, dels en meget længere periode, hvor lytterne kan gå på opdagelse i årets sange og lære kunsterne og historierne bag at kende.

Man kan sende sin sang ind og læse mere om reglerne for deltagelse her.

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet