Kom på dit livs rejse til Dubai

SPONSORERET AF TOPTOURS.DK

Kom på dit livs rejse til DubaiHvem har ikke på et tidspunkt i sit liv drømt om at leve som en konge eller dronning – bare for en periode? Du har garanteret, og det har du nu muligheden for med en rejse til Dubai. På trods af at destinationen ligger langt væk, er flypriserne ofte overkommelige, og du kan dermed få lov at leve et overdådigt liv, som mange drømmer om, på dit livs ferie. Dubai tilbyder en bred vifte af muligheder, så det er bare med at udforske og planlægge. Du får en hjælpende hånd lige her.

En alsidig by
Nogle trives i byernes travle storhedsvanvid med gade efter gade i shoppingens tegn og storcentre på hvert et gadehjørne samt store, flotte og pompøse attraktioner i verdensklasse. Andre nyder kysternes rolige tempo og stille atmosfære, som i højere grad står i afslapningens tegn. Hvad enten du er til det ene eller det andet – eller til en god blanding – så er Dubai helt bestemt en by for dig.

Her er nemlig en god kombination af begge dele. Du kan således få lov til både at slappe af ved en pool eller strand og bruge en hel dag på sightseeing og shopping. Kort fortalt, lige hvad hjertet begærer. Der er altså noget for enhver smag i Dubais alsidige og pompøse, men travle, byliv. Således kan du nemt bruge din ferie på forskellige former for afslapning og dermed – forhåbentlig – gøre hele familien tilfreds.

Dagsture for enhver smag
Lige så alsidig som selve byen er, lige så alsidige er de guidede bus- eller jeepture ud af byen også. Der findes et hav af forskellige halv- og heldagsture, som alle har deres udspring i Dubai. Her kan du blandt andet komme på aftencruise på den nærliggende flod i en traditionel, arabisk dhow, du kan ride på kameler og besøge moderne beduin-landsbyer, udforske de frodige dale og golde sletter eller opleve Abu Dhabi, som er en anden af De Forenede Arabiske Emiraters storbyer i lige så høj klasse.

Priserne er generelt til at betale, og du kan derfor få nogle af dit livs bedste oplevelser til overkommelige priser. En unik mulighed for at skabe gode minder med din familie.

Skræddersy din tur

Rejsen starter naturligvis hjemme i kolde Danmark, hvor det er en god idé at sætte sig ind i de forskellige typer af rejser til Dubai. Du har nemlig mulighed for at booke både hotel og fly som samlet pakke, så find ud af, hvad der passer bedst til jeres behov, og hav en formidabel ferie!


18. OKT 2019 • 06:46 FOR ABONNENTER

Halloween i Gudhjem – en kæmpe succes

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER

15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet