DM-folkerace i Esbjerg gik hårdt ud over drivakslerne
Oliver Jensen sluttede sæsonen på en ottendeplads i DM-serien

24. SEP 2019 • 05:46 • AF KJELD LUNDBÆK

DM-folkerace i Esbjerg gik hårdt ud over drivakslerne

Folkeracerne fra bornholmske Teamvwrally, Tobias Larsen og Oliver Jensen, deltog i weekenden i sidste afdeling af årets DM-serie i folkerace, som blev kørt på Korskrobanen ved Esbjerg. Det er en fed bane med en del asfaltsving samt et hop, der kan være hårdt for bilerne.

Weekendens løb kostede da også en del drivaksler på Oliver Jensens bil, så selv om han kæmpede bravt, måtte han udgå i 2. heat og fik derfor heller ikke point nok til en finaleplads på selve dagen. Han sluttede alligevel sæsonen på en flot ottendeplads i det samlede DM-mesterskab.

Tobias Larsen lå i front i det ene indledende heat, men lige før målstregen knækkede også hans drivaksel, og måtte derfor nøjes med andenpladsen. Han kvalificerede sig dermed direkte til A-finalen. Det var et virkelig hårdt felt, og da der var kamp om de sidste DM-point, blev der satset alt hos alle kørere. Tobias Larsen endte på en flot andenlads på dagen.

DM-sæsonen startede uheldigt for Tobias Larsen med to afdelinger, hvor han måtte udgå på grund af en smadret motor, men han gav aldrig op, kom godt igen hen over året og endte således på en samlet 13.-plads i kampen om DM-mesterskabet.

Tobias Larsen og Oliver Jensen havde på turen til Esbjerg selskab af teamchef Torben Larsen, der også deltog i dagens løb. Han tog nogle gevaldigt flotte flyveture hen over hoppet, kom i C-finalen, som han vandt, og avancerede dermed til B-finalen. Her kæmpede han bravt, men fik undervejs problemerne med bremserne og måtte derfor liste i mål på en sjetteplads.


SENESTE NYHEDER

17. OKT 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald
17. OKT 2019 • 13:27 FOR ABONNENTER
Landmænd brænder inde med slagteklare svin
17. OKT 2019 • 07:02 FOR ABONNENTER
Bo42: Markedet for ungdoms-boliger er dækket

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet