Netto vil lave fremtidens discountbutik med mere grønt og nemme måltider på Store Torv
Pressefoto

18. SEP 2019 • 21:15 • AF TOMMY KAAS

Netto vil lave fremtidens discountbutik med mere grønt og nemme måltider på Store Torv

Netto-butikken på Store Torv i Rønne er under ombygning, og inde bag de store ruder knokles der for at blive klar med et nyt butikskoncept.

Salling Group, der ejer Netto, er i gang med at opgradere sine butikker med ny indretning, nye farver, musik og nyt design på medarbejdernes tøj, fremgår det af en pressemeddelelse.

Samtidig er der i de nye butikker øget fokus på frugt, grønt og nemme måltider. Danskerne efterspørger nemlig både det sunde og det nemme, lyder det fra Salling Group.

– Vi vil gerne lave fremtidens discountbutikker, der i højere grad passer til tiden og kundernes aktuelle ønsker og prioriteringer. Kernen i vores koncept er stadig det, vores kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men vi vil gerne gøre butikkerne mere indbydende og indkøbsoplevelsen bedre, og vi er meget glade for modtagelsen af de første 30 nye butikker, vi har åbnet, fortæller Braw Bakir, der er salgsdirektør for Netto Danmark.

Kunderne vil opleve en indretning, som gør det er nemmere at finde rundt i butikkerne, forklarer Salling Group. Der bliver mindre plads til spot-varer og mere plads til frugt og grønt.

– Sunde og lettilgængelige måltider, salater og juicer har fået sin egen sektion, da sundhed og let tilgængelighed er to vigtige områder for forbrugerne, lyder det i pressemeddelelsen.

– Vi har skabt en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed, og så skal det være nemt at finde rundt i butikken, uanset hvad man leder efter. Det, tror vi på, er fremtidens discount, siger Braw Bakir.

Salling Groups presseafdeling kan over for Bornholms Tidende ikke kommentere, hvad der konkret foregår i butikken i Rønne men beskriver det som "overvejende sandsynligt", at det er det nye butikskoncept, der bliver rullet ud.

SENESTE NYHEDER

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER
15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold
17. OKT 2019 • 17:23 FOR ABONNENTER
Butikken fortsætter længere oppe ad vejen
17. OKT 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald
17. OKT 2019 • 13:27 FOR ABONNENTER
Landmænd brænder inde med slagteklare svin

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. OKT 2019 • 16:54
Gave til Aarsdale

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet