Har dit hjem brug for et nyt friskt pust?

SPONSORERET AF BNFARVER.DK

Har dit hjem brug for et nyt friskt pust?


Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så læs endelig med her, da vi vil komme med et enkelt element, som kan gøre din bolig så god som ny – nemlig en makeover ved hjælp af et malerprojekt. Du tænker måske ikke over, at for eksempel dine vægge falmer i farven i løbet af årene, og det derfor er vigtigt at huske at vedligeholde dem. Eller måske hvis du er træt af at se på dine træmøbler, så kan du vælge at forny dem med lidt kreativitet. Dette kan give dit hjem nyt liv, og du kan skabe helt nye rum med en lille klat maling.

Nyt liv til din bolig
Du kan være med til at give dit hjem nyt liv og skabe mere værdi i dit hjem alene ved hjælp af noget maling. Du kan vælge at forny den gamle maling, som har stået de sidste 10 år og falmet. Du vil kunne se en forskel med det samme, hvis du maler den falmede hvide farve over med en ny omgang hvid. Det vil give en følelse af, at rummet bliver lysere og større.

Du kan også, hvis du er modig, vælge at male en af dine vægge i en farve. Det kan være alt fra en sart blå til en skrig rød – det kan være alle farver, så længe den passer ind i din stil. Med en farve på væggen skaber du en form for harmoni i et stort rum. Det vil give en følelse af, at rummet bliver lidt mindre og dermed også hyggeligere.

Mal dine møbler
Hvis du ikke har lyst til at male dine vægge, men du stadigvæk savner et strejf af nyt liv i dit hjem, så er det ikke kun dine vægge, som kan blive fornyet. Måske dine møbler kan få et nyt look ved hjælp af noget maling? Du kan give din reol, kommode eller dit bord en smart ny farve, som kan give nyt liv til dit møbel og ikke mindst rummet. De fleste træmøbler vil du kunne male i en moderne farve i stedet for en træfarve. Du skal bare huske at slibe møblet først, så farven sætter sig bedre, og du dermed får et bedre resultat. Det vil give et mere personligt look til dit hjem, da de gamle møbler kan blive genbrugt, i stedet for at de bliver erstattet med helt nye møbler.

Det kan være voldsomt at starte med at male en hel kommode, så hvis du vil starte lidt blødere ud, kan farverige hylder være en god mulighed. Har du måske nogle helt hvide kedelige vægge, som måske endda er tomme, så kan det være en mulighed at male eksempelvis nogle hylder i forskellige farver. Det vil give væggen lidt mere spil, og hylder er altid en klassiker til bøger, stearinlys eller nips-ting.


18. OKT 2019 • 06:46 FOR ABONNENTER

Halloween i Gudhjem – en kæmpe succes

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER

15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold

17. OKT 2019 • 17:23 FOR ABONNENTER

Butikken fortsætter længere oppe ad vejen

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet