BHS-Almeborg hentede tv-tid og bakkepoint
Foto: Kasper Rasmussen

21. AUG 2019 • 18:19SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

BHS-Almeborg hentede tv-tid og bakkepoint

Det blev belgieren Tiesj Benoot, der kom først over målstregen på 1. etape af PostNord Danmark Rundt, som BHS-Almeborg havde stor ære af.

Onsdag lød startskuddet til årets udgave af Postnord Danmark Rundt, og allerede på 1. etape sørgede Mads Rahbek for masser af tv-tid til Bornholm.

Mads Rahbek gik tidligt på dagens etape med i et udbrud bestående af syv ryttere. Sammen med Aksel Bech Skot-Hansen (Coloquick) repræsentede Rahbek Danmark i udbruddet.

Forspringet nåede op over fire minutter, men det varede ikke ret længe, før end feltet satte tryk på og barberede en god bid af forspringet.

Mens feltet stoppede jagten, da afstanden var under halvandet minut, kom højdepunkterne i udbruddet ved de indlagte bakkespurter, hvor der blev kæmpet ihærdigt for at komme i bakketrøjen.

Her gjorde Mads Rahbek sig positiv bemærket med 51 kilometer til mål, da det lykkedes BHS-Almeborg-rytteren at vinde den fjerde bakkespurt og sætte 12 bakkepoint på kontoen.

Dermed nåede 23-årige Mads Rahbek fra Herning i alt 20 point i det samlede regnskab.

Med cirka 45 kilometer til mål blev de syv lykkeriddere opslugt af feltet, og det stod hurtigt klart, at det hele skulle afgøres i en massespurt, hvor belgieren Tiesj Benoot (Lotto Soudal) altså var stærkest.


Mest læste

15. SEP 2019 • 19:58SPORT

BHS-Almeborg tager historisk sejr

15. SEP 2019 • 13:16 FOR ABONNENTER

I dag kører han sit sidste løb

14. SEP 2019 • 17:56SPORT

Dårlig RIK-dag på Amager