Solon gjorde det igen
Stald Evigglads mange ejere ses her i vindercirklen sammen med sejrskusken Kenneth Nielsen og Solons træner og daglige kusk, Niels Kristian Hansen. Foto: Torben Ager

18. AUG 2019 • 16:17SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Solon gjorde det igen

Storfavoritten til det bornholmske mesterskab i trav, den forsvarende mester Solon, gjorde det igen og kan også i det næste års tid køre på banen med rang som øens bedste hest.

Søndagens BM-løb fik den forventede start, da startraketten Fernandinho B R fløj til en sikker spidsføring i hænderne på sin gamle træner, Jan Dahlgaard. Her blev den liggende de næste 2375 meter i det 2440 meter lange løb.

Solon lå hele vejen i ryg på Fernandinho B R og lignede ærligt talt ikke en vinder, da han hele den sidste omgang blev lukket inde af Playboy Face, der i andet spor gik et godt løb for Mads Petersen.

Den sidste tur rundt i landevejssvinget klarede Playboy Face dog ikke. Det var hestens kun anden start på den lille bornholmske bane, og da der blev lagt an til den afgørende spurt, galopperede den 7-årige svensker. Det åbnede op for Solon, der lynhurtigt trak ud i banen og nedkæmpede Fernandinho B R i sikker stil.

Solon, der ejes af anpartsstalden Stald Evigglad og trænes af Niels Kristian Hansen, blev kørt af Lunden-træner Kenneth Nielsen, der således indkasserede 25.000 kr. til de glade ejere.


Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

Mest læste

15. SEP 2019 • 19:58SPORT

BHS-Almeborg tager historisk sejr

15. SEP 2019 • 13:16 FOR ABONNENTER

I dag kører han sit sidste løb

14. SEP 2019 • 17:56SPORT

Dårlig RIK-dag på Amager