Èn samlet kommunikationsplatform skaber effektiv vidensdeling

SPONSORERET AF MOLIRI.DK

Èn samlet kommunikationsplatform skaber effektiv vidensdeling


De fleste misforståelser og konflikter på arbejdspladsen har som oftest rod i dårlig kommunikation både fra ledelsen men også medarbejderne i mellem. Disse misforståelser kunne helt sikkert være undgået ved at optimere den fælles kommunikationskanal, som arbejdspladsen benytter sig af. Det handler alt sammen om at skabe en effektiv og god vidensdeling, som når ud til alle målgrupper og samtidig også undgår de potentielle misforståelser, der kunne opstå.

Virksomheden Moliri er en effektiv kommunikationskanal og platform, som gør det muligt at forbinde arbejdspladsen på tværs af afdelinger og medarbejdere. Ved hjælp af et fælles intranet bliver kommunikationen og vidensdelingen blandt medarbejderne nemmere og arbejdsbyrden bliver mindre med et forenklet medium.

Platformen Moliri indebærer blandt andet:
- Chatbeskeder
- Søgning
- Fildeling
- Planlægning
- Wikipedia
- Sikkerhed

Platformen kan tilpasses enhver virksomheds behov og kan opdateres løbende i takt med virksomhedens udvikling.

For medarbejderen
Med et forenklet design har Moliri gjort det nemmere for medarbejderen at komme igennem arbejdsdagen, fordi man ikke længere skal bruge sin dyrebare tid på at fumle rundt på en ustruktureret platform. Moliri giver medarbejderen en struktureret måde at navigere rundt i diverse arbejdsopgaver og meddelelser samt give et hurtigt overblik over arbejdsdagen. Med en hurtig søgefunktion giver det medarbejderen muligheden for at navigere rundt i indhold alt fra nye til gamle filer. Langsommelige e-mails og fysiske møder bliver skiftet ud med hurtige chat fora og videoopkald - her kommer effektiviteten samt optimeringen i spil igen og er til gavn for alle, ikke kun for virksomheden men også for medarbejderen.

For ledelsen
Medarbejdere i god trivsel er naturligvis til gavn for enhver ledelse og virksomhed, og derfor er der mange fordele ved at benytte sig af en enkel kommunikationskanal som Moliri. To af de helt store fordele er unægtelig den store reducering af tidsspilde samt hurtige resultat af investering. Ledelsen vil altså hurtigt opleve efter investeringen i platformen, hvor profitabel den er. Vigtigst af alt er den store tilfredshed ledelsen vil opleve blandt medarbejderne, fordi hverdagen er blevet meget nemmere og forenklet.

Funktioner
Moliri benytter sig af det bedste fra Office365, og dermed undgås arbejde med et forældet system samt uforudsete ændringer. Designet gør, at dokumenter, videoer, billeder og kommentarer forbliver levende og dynamiske og løbende vil blive opdateret med indhold fra medarbejderne og ledelsen.

Moliri giver virksomheden muligheden for at:
- opretholde et effektivt chat forum
- skabe og samle artikler
- lave sprogstyring
- lave temasider
- at lave kategoriseringer

Moliri har tre forskellige løsninger, der alt afhængig af virksomhedens behov kan tilpasses og gør vidensdelingen mere effektiv. Dette er Free, Business og Premium, der alle giver adgang forskellige funktioner, men fælles for alle løsningerne er, at de tilbyder:
- Fildeling
- Workflows
- Kategorier
- Opgavestyring
- Kontakter
- Notifikationer

Moliri er en sikker og gennemtestet kommunikationsplatform, der samler alle intranettets bedste funktioner samt lever op til sikkerheds- og GDPR-krav. Platformen sørger for konstant at være opdateret, så virksomheden og dens medarbejdere ligeledes vil være det. Med Moliris smarte demo version kan virksomheden teste på 30 minutter, hvor nem og effektiv platformen faktisk er. Ryd op i virksomhedens filer og dokumenter og arkivér dem ved hjælp af Moliris funktioner.

21. OKT 2019 • 10:45 FOR ABONNENTER

Besøgsrekord på Borrelyngvej

21. OKT 2019 • 09:27

Taget med 142 km i timen

Mest læste