Sommervarmen giver anledning til fest og sjov

SPONSORERET AF OELBONG.DK

Sommervarmen giver anledning til fest og sjov

Sommeren er for alvor over Danmark med sol, varme og endda en hedebølge eller to. For mange danskere betyder det timevis udendørshygge i haven, i parken eller på stranden. Selv en almindelig hverdagsaften kan hurtig gøres festlig og sjov med udendørsfest og hygge.

Find grillen frem og drag ud i det blå
Hvad end du har en have eller ej, er det hyggeligt at spise aftensmaden eller frokosten udendørs. Har du en have, kan du hive grillen frem og stege dine yndlingsbøffer. Bor du i lejlighed eller i hus uden have, kan du tage en transportabel grill med dig ned i den lokale park eller på stranden. Inden du tænder op i grillen, er det en god ide at tjekke de eventuelle lokale brandforbud. Så undgår du unødig karambolage med de lokale myndigheder.

Leg for børn – og voksne
Der findes masser af sjove lege og spil, som både børn og voksne kan hygge sig med i timevis. Er I en børnefamilie, kan I med fordel tage en fodbold, stangtennis eller lign. med på tur. Det giver underholdning til børnene i timevis – og de voksne kan også være med.

Skal du derimod på sommerens druktur med vennerne, kan I med fordel varme op med et underholdende drukspil, som I kan spille i haven, på stranden eller i parken. Det skal nok give de små grå nogle udfordringer, især jo længere I kommer ud på aftenen.
Holder I drukfest på en offentlig plads eller strand? Det er god stil at vise hensyn til de øvrige gæster og beboerne omkring stedet. Sørg for at festen ikke går over gevind og gå hjem eller videre til diskoteket eller baren i god tid. På den måde undgår I at genere andre gæster og eventuelle beboere. Fortsæt i stedet festen til den lyse morgen på den lokale bar eller på jeres yndlingsdiskotek.


Mest læste