Slap elastik? Få styr på de bedste underbukser

SPONSORERET AF TOEJEKSPERTEN.DK

Slap elastik? Få styr på de bedste underbukser

Der er stor forskel på kvaliteten af underbukser, men det er ikke nemt at overskue. I værste fald har du en bunke af underbukser hjemme i skuffen med slap elastik, mat i farverne og gået op i syningerne. Det skal være slut nu. Her får du nemlig 3 gode råd til at finde de bedste underbukser til mænd. Vær især opmærksom på materialet.

Underbukser af god kvalitet holder bare længere. Her får du tre gode råd til at vælge de bedste underbukser til herre.

1. Der er 3 typer – Find din yndlingstype
Der findes i udgangspunktet tre typer af underbukser:
● De klassiske boxershorts
● Briefs
● Boxerbriefs

De klassiske boxershorts er mere løse og giver mindre støtte end de andre to typer underbukser.
Briefs er genkendelige på deres elastiske bånd, ingen ben og mindre størrelse. De skaber en y-formet front foran, hvor de dækker fra toppen ned til forsiden af låret, mens de formår at dække hele bagdelen.
Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af de to foregående typer af underbukser. Deres snit er ligesom de klassiske boxershorts, mens deres gode støtte kommer fra de mindre briefs.

2. Materialet er vigtigt
Udover formen på underbukserne er materialet også vigtigt. Der findes tre materialer:
● Bomuld
● Blandingsbomuld
● Mikrofiber
Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt og er åndbart. Men vær opmærksom på at kvaliteten varierer meget indenfor bomuld, både m.h.t. udseende og hvordan stoffet føles.
De fleste underbukser er lavet af blandingsbomuld. Selvom der står 100 % bomuld behøver det ikke være det. 97 % bomuldsunderbukser kan på lovlig vis blive kaldt 100 %. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre, f.eks. i toppen af underbukserne, der giver det den betegnelse.
Mikrofiber kommer fra stofferne Modal og Tencel, som begge er bæredygtige fibre lavet af kvast og rester fra træer. De føles begge blødere end bomuld og er meget lette. For dig med den gode samvittighed og grønne bevidsthed er det materialet.

3. Fokusér på komfort og holdbarhed
Komfort er én af de vigtigste faktorer, når vi snakker om undertøj. Alene af den simple grund at vi går med det hele dagen. Materialet har derfor en stor indflydelse på komforten, men det gælder også underbuksernes snit og sømmenes placering på underbukserne. Det udvikler sig konstant mod mere komfort.
Holdbarhed er også en vigtig faktor. Hvis du sammenligner, hvad du får for pengene ved at købe et par billige kontra et par dyrere kvalitets underbukser, så vil du hurtigt finde ud af fordelene ved et par dyrere underbukser.
Der er stor forskel på de forskellige mærker af underbukser, men det er let at glemme, hvilke det var som sad bedre end andre. Har du haft en god oplevelse så notér det og skriv en reminder i din kalender, så du kan købe dem ind f.eks. kvartalsvis.
Med den rette rotation af underbukser vil du få meget mere for pengene, når du køber de dyrere underbukser. I den sidste ende vil det spare dig en hel del penge.

Her er 3 eksempler på de forskellige typer underbukser

1. Boxerbriefs fra Shine

Ensfarvede boxersbriefs fra Shine Original. Lækre og yderst velsiddende. Modellen er fremstillet i en behagelig blanding af bomuld og elastan, som sikrer en tæt og god pasform.

2. Briefs fra JBS


Briefs fra JBS of Denmark. Modellen er fremstillet i en behagelig blanding af økologisk bomuld og elastan, som sikrer en tæt og god pasform. Elastik med diskret logo i taljen.

3. Klassiske boxershorts fra JBS

Boksershorts fra JBS. Lavet i 100% bomuld. Findes i flere forskellige designs, enten med striber, tern eller ensfarvede. Lang model som sidder løst.

Du kan se et større udvalg i din nærmeste Tøjeksperten butik.


Mest læste