Det ultimative tip til at forbedre din bordtennis

SPONSORERET AF SPIL-APS.DK

Det ultimative tip til at forbedre din bordtennis

En af standardklagerne hos enhver seriøs bordtennisspiller er, at det går godt i starten, men at man hurtigt rammer en mur med hensyn til at blive bedre. Der findes ikke særligt meget, der er mere frustrerende, end den følelse man får, når ens spil simpelthen ikke vil bevæge sig fremad. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan vi anbefale dig, at du læser videre her; for nu er det tid til at tage dit spil til det næste niveau.

Få dig en god træner
Hvis du virkelig er seriøs med dit bordtennisspil, så er det faktisk alfa og omega, at du anskaffer dig en god træner – udover naturligvis at have alt det rette udstyr til bordtennis. Anden rådgivning behøves ikke. Nu tænker du måske, at du overhovedet ikke har brug for en træner, og at du sagtens kan klare opgaven selv med mere træning. Intet kunne være længere fra sandheden, og det vil virkelig være at skyde sig selv i foden, hvis man springer dette trin over.
En god træner har jo først og fremmest erfaringen på sin side; ikke blot med at få dit spil til at fungere bedre, men også fordi han vil kunne motivere dig til virkelig at give en 100% indsats. Hvis du går med drømme om en dag at spille professionelt, så er det simpelthen ikke noget, som du kan klare på egen hånd. Din træner vil vide, netop hvor meget der skal til for at nå dette stadie og skræddersy et program, der passer helt perfekt til dig og din spillestil. Hvis du ikke tror på dette, så skal du blot prøve at læse videre, så du kan se, hvordan en træner kan påvirke dit spil.
• En god træner vil lære dig, hvordan du skal bedømme dit bordtennisspil, så I sammen kan vurdere, hvor du har behov for at forbedre dig.
• En god træner vil på grund af sin store erfaring kende din spillestil og vil oven i købet hjælpe dig med selv at identificere den. Dette gøres for at skræddersy et træningsforløb, der virkelig vil spille til dine styrker, såvel som tage højde for dine svagheder. Dette vil være en af de væsentligste årsager til, at dit spil blæser igennem muren.
• En god træner vil vise dig, hvad der er dine bedste serve eller skud, og efterfølgende inkorporere dette som fast element i dit spil; og dette er noget som du kan tage med dig til de forskellige turneringer.
• En god træner vil få dig til at udvikle din intuition i forbindelse med dit spil; dets styrker og svagheder; hvor der skal arbejdes, og hvordan du skal nå dine spilmæssige målsætninger.
En træners evne til at analysere dit spil, samt ikke mindst at rådgive dig, er virkelig guld værd for enhver seriøs bordtennisspiller og er bestemt alle pengene værd.


Mest læste