Ferrarier og Lamborghinier drøner rundt i lufthavnen
Pressefoto

23. JUL 2019 • 21:55 • AF HENRIK NIELSEN

Ferrarier og Lamborghinier drøner rundt i lufthavnen

Bornholms Lufthavn lægger asfalt til, når Sportscar Event kommer til Bornholm for første gang. Siden 2002 har de eksklusive sportsvogne kørt over 22 millioner kroner hjem til syge børn, og til september kan man her på øen betale sig fra en tur i en af bilerne og samtidig støtte kræftramte børn og børnehospicet Lucas Huset. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ideen opstod i 2001, og allerede året efter blev det første Sportscar Event kørt. Siden er der kørt hvert eneste år, og lørdag den 14. september er der bornholmspremiere, når bilmærker som Lamborghini, Ferrari, og Porsche indtager lufthavnens to kilometer lange landingsbane.

Folkene bag arrangementet i lufthavnen er Kennet Larsen fra Bornholms Gokart Center og bestyrelsesmedlem Jan Mathisen, der ejer et fritidshus her på øen.

En række bornholmske firmaer støtter arrangementet. Lufthavnen lægger gratis langside til, og Molslinjen støtter med færgebilletter til de tilrejsende biler. Svaneke Vandrehjem sponserer overnatning, og Svaneke Bryghus giver aftensmad. Endelig stiller Falck Bornholm med en ambulance, og det lokale politi hjælper til.

Om Sportscar Event Bornholm

Fredag den 13. september
Kl. 18–19: Bilerne udstilles i Svaneke.

Lørdag den 14. september
Kl. 9-9:30: Paradekørsel i Rønne med børn fra Bornholms Hospital.
Kl. 10: Bilerne ankommer til Bornholms Lufthavn.
Kl. 11–14: Tre timers Sportscar Event i lufthavnen.

Publikum kan købe ture som passager i cirka 10 sportsvogne. Der deltager bilmærker som Ferrari, Lamborghini og Porsche. Indkørte penge doneres til velgørenhed.

SENESTE NYHEDER

23. AUG 2019 • 17:51
Klemensker får et madpakkehus
23. AUG 2019 • 15:54 FOR ABONNENTER
Dramatikeren bag Besat: Teater er en holdsport

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste