Bæredygtige møbler stiger i popularitet som aldrig før

SPONSORERET AF ALTONHEIM.COM

Bæredygtige møbler stiger i popularitet som aldrig før

Danskerne handler i dag med et større fokus på bæredygtighed end nogensinde før. Det gælder ikke kun i supermarkederne, men også når det kommer til køb af møbler til hjemmet. Det store fokus gør sig også gældende hos stifterne af Alton&Heim, som har valgt at bygge hele deres produktportefølje op omkring bæredygtighed.
Alton&Heim er et dansk brand, der designer møbler af topkvalitet. Stilen er minimalistisk og bæger præg af et skandinavisk design, hvor de rene linjer og enkeltheden er sat i fokus. Møblerne og boligtilbehøret er med til at bidrage med en helt særlig karakter de steder, hvor livet nydes.
Men møblerne fungerer ikke kun som et unikt vidunder, der pynter i din stue. Alle produkterne er produceret på en ansvarlig måde, som ikke skader miljøet mere end højest nødvendigt.
Alton&Heim har en holdning om, at bæredygtighed har mange sider. Derfor gør det danske brand sig umage med at reducere det samlede CO2-udslip – både under produktionen og transporten.

Designermøbler med god samvittighed
Det danske brand har aktivt valgt at producere alle produkter lokalt. Stifterne har nemlig altid haft et stort ønske om at tage mere ansvar.
Ved at arbejde lokalt, vil transportafstandene automatisk blive kortere og CO2-udslippet vil blive reduceret. Derudover anvender brandet FSC-certificeret træ til møblerne så meget som muligt.
FSC er en international non-profit mærkningsordning, der er til for at passe på skove og mennesker i hele verden. Ved at benytte sig af træ med FSC-mærket, bliver skovene sikret, fordi der ikke vil blive fældet mere af dem end de kan klare.
Alton&Heim er derfor stolte over at kunne tilbyde forbrugerne bæredygtige møbler i topkvalitet.

En kompromisløs tilgang til kvalitet
Det danske brand laver møbler på en helt ny måde. Det stilrene design er både tidløst og nytænkende på én og samme tid. Møblerne er til den kræsne bruger, der ønsker en kompromisløs tilgang til kvalitet.
Et møbelkøb er en stor beslutning, og derfor er priserne altid de samme rigtige. Du skal nemlig ikke ende med at blive i tvivl, fordi priserne hopper op og ned.
Den høje kontrol under alle processerne fungerer automatisk som en kvalitetssikring for forbrugeren. Ved at producere lokalt og håndplukke de helt rigtige fabrikker, sikres du høj kvalitet hele vejen igennem.
Kvalitet og omtanke er to kerneværdier, som du garanteres som forbruger. Derfor er disse to ting med i overvejelserne hver eneste gang, der træffes en ny beslutning i virksomheden.


Mest læste