Mand fra Klemensker klikkede forkert og vandt en million
Pressefoto

23. JUL 2019 • 08:51 • AF REDAKTIONEN

Mand fra Klemensker klikkede forkert og vandt en million

En mand fra Klemensker blev millionær, da han ved en fejltagelse endte på Danske Spils hjemmeside. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vinderen er en mand i 60’erne, der gerne vil være anonym.

– Jeg skulle egentlig ind på Danske Banks hjemmeside, men så tastede jeg forkert og havnede hos Danske Spil. Jeg spiller ikke så tit, men køber af og til en Lotto eller en kupon til Eurojackpot på nettet, men når jeg nu var der, så snuppede jeg da lige en Lynlotto. Det viste sig jo at være meget heldigt, siger manden med et grin.

Næste morgen kom der så en mail, hvor der stod, at han havde vundet 1.000.000 kroner på Lottos millionærgaranti – spillet hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige.

– Jeg tænkte, det var noget humbug, men så ringede jeg ind til Danske Spils Kundecenter, og så var den god nok. Da blev jeg godt nok overvældet. De penge kommer som en gave fra himmel, siger vinderen.

Han vækkede sin kone, og efter en fremvisning af saldoen på hans spilkonto, blev hun også overbevist om, at den var god nok.

– Så var vi bare glade. Vi gjorde ikke noget særligt den dag. Jeg tror, vi fik æggekage til aften, ikke noget fint eller noget. Men de penge betyder bare rigtig meget. Vi er ved at komme lidt op i årene og bor i et gammelt hus, der ligger lidt øde. Vi har længe gerne ville have et nyere hus, som ligger inde i en by, så vi har flere mennesker omkring os, når vi bliver rigtig gamle. Det kan vi købe nu. Det er bare så dejligt og trygt at tænke på, siger vinderen.

15. OKT 2019 • 16:50 FOR ABONNENTER

Hun skal få bundlinjen til at løfte sig

15. OKT 2019 • 15:56 FOR ABONNENTER

Butikken fejrer jubilæum: 75 år og stadig i fin form

15. OKT 2019 • 14:46 FOR ABONNENTER

Maria Hach godkendt som ny næstformand

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet