Jensen opsiger 67 medarbejdere

17. JUL 2019 • 11:14 • AF MIE MØLBAK

Jensen opsiger 67 medarbejdere

Jensen Denmark A/S har i dag opsagt 67 medarbejdere, der fratræder efter sommerferien.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– Da vi er en ordreproducerende virksomhed og helt afhængige af ordreindgangen, er vi nødsaget til at justere kapaciteten tilsvarende, lyder det fra administrerende direktør Morten Rask.

Virksomheden oplever et vigende ordreindtag efter et ellers "tilfredsstillende første halvår af 2019". Den faldende efterspørgsel tilskriver den administrerende direktør det normale sæsonudsving.

– Der er flere positive tendenser i de markeder vi opererer på, blandt andet med kraftig vækst i middelklassen på verdensplan og dermed øget rejseaktivitet samt stadigt flere der benytter sundhedsvæsenet. Der er fortsat flere større konsolideringer i vaskeribranchen, kombineret med en vis uro på de internationale markeder blandt andet med handelshindringer, der medfører en vis tilbageholdenhed i ordreafgivelsen – specielt af større projekter, hvilket bevirker, at det er svært at forudse den kommende afsætning, skriver Morten Rask, der dog ser positivt på fremtiden.

– Det er vores klare forventning, at vi efter en kort opbremsning, igen vil se aktivitetsniveauet stige. Vores langsigtede målsætninger, investeringer og indsatser, for eksempel på lærlingeområdet, vil fortsætte uændret.

Jensen Denmark A/S beskæftiger i dag cirka 578 medarbejdere på de tre fabrikker i Rønne.

SENESTE NYHEDER

23. AUG 2019 • 17:51
Klemensker får et madpakkehus
23. AUG 2019 • 15:54 FOR ABONNENTER
Dramatikeren bag Besat: Teater er en holdsport

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste