Skab et lyst og luftig hjem med sommerlig indretning

SPONSORERET AF DECOFARVER.DK

Skab et lyst og luftig hjem med sommerlig indretning

Sommer! En skøn, lys årstid, hvor træerne står i fuldt flor, og blomsterne blomstrer og sætter frø. Mange mennesker lever om sommeren en stor del af tiden udendørs, på terrassen, i haven, på stranden eller på picnicture ud i det grønne. Det kan være fristende også at tage lidt sommerstemning med indendørs, og faktisk kan du let skabe en luftig sommerfølelse i dit hjem. Læs med her, og få idéer til, hvordan du kan indrette dig med lys og luft indendørs.

Sådan kan du lade sommeren inspirere din indretning
Dette kan du tage udgangspunkt i, når du vil hive sommeren med indenfor:
• Farver. Gode farvevalg er blide og lyse toner. Vælg blå, beige, råhvid, lysegrå og grønne nuancer til eksempelvis puder, tæpper og gardiner. Farver har stor betydning for det udtryk, du skaber. Også vægfarven er vigtig. Måske er det nu, du skal male en væg lyseblå? Det kan godt betale sig at kigge efter gode tilbud på maling, for her er penge at spare. Decofarver.dk har et bredt udvalg af maling. Du kan garanteret finde præcis den farve, som du ønsker dig.
• Interiør. Dit valg af interiør har indflydelse på, hvordan din bolig tager sig ud. Lyse møbler, hørstof, lette gardiner og kludetæpper er indbegrebet af sommerhusstemning. Måske kan du bringe nogle af elementerne ind i din bolig? Desuden kan du med fordel lade grønne planter og blomster udgøre en vigtig del af din indretning. Det skaber liv og er sundt for indeklimaet.
• Stemning og lys. Sommeren er en lys tid, og lys kan som intet andet bringe sommeren med indendørs. Luk dørene op, skab lys og luft omkring dine møbler, og sørg for, at du ikke har for mange ting. Har du en terrasse eller altan, kan du hænge lyskæder op eller skabe stemning med lanterner med levende lys.


Mest læste