Professionel hjælp til din hjemmeside

SPONSORERET AF WAIMEA.DK

Professionel hjælp til din hjemmeside

Drømmer du om at starte en ny hjemmeside? Hvis du har en virksomhed, ved du garanteret alt om, hvor afgørende det er at have en hjemmeside, der fungerer, og som er værd at besøge. Det kan dog være svært at vide, hvordan man skal få sin hjemmeside op at køre, og hvad der skal til, for at den bliver lækker og brugervenlig. Derfor giver det for mange mening at få professionel hjælp fra et Bureau, der ved alt om, hvordan man skaber den mest attraktive hjemmeside.

Overlad det hele til eksperterne
Det er en kompliceret proces at få en hjemmeside på benene, og derfor vil det tage meget af din tid, hvis du står med det hele selv. Med hjælpen fra bureauet er det hele overladt til de kompetente medarbejdere, der er eksperter i at udvikle websites. På den måde kan du få lige den hjemmeside, du drømmer om uden selv at skulle gøre en indsats.

Der er flere ting, der skal spille, før en hjemmeside fungerer. Med en pakkeløsning fra Waimea Business får du alle de nødvendige ydelser, som en god hjemmeside kræver. Det vil sige, at du kan nyde godt af alle følgende services:

- Hjemmeside til computer, mobil og tablet
- Søgemaskineoptimering (SEO) og linkbuilding
- Dit eget domæne og egen e-mail
- Månedlig telefonmøde og support
- Fast kontaktperson
- Opsætning af Google Mybusiness-side, Google Analytics samt Search Console
- Mulighed for Google AdWords-kampagner
- Personlig kundeportal og telefontracking

Det betyder, at du trygt kan læne dig tilbage eller fokusere på andre ting ved din virksomhed, da bureauets dygtige ansatte har fuldstændig styr på din hjemmeside. Med professionel hjælp vil hjemmesiden langt hurtigere blive klar og kunne komme ud i verden. Besøgstallet vil i øvrigt stige mærkbart, da der bliver taget hånd om markedsføring, samtidig med at hjemmesiden bliver lækker og overskuelig at se på.


Mest læste