Lej sommerhus på Bornholm og få lige den ferie du trænger til

SPONSORERET AF COFMAN

Lej sommerhus på Bornholm og få lige den ferie du trænger til

Hvorfor tage til udlandet for at få sol og varme, når du kan få begge ting og mere til på vores helt egen solskinsø Bornholm? Der er jo en grund til, at Bornholm har kælenavnet ”Østersøens Perle”, og øen tiltrækker da også mange tusinde turister hvert eneste år.

Men det er ikke alene på grund af det milde og lune klima, at folk valfarter til Bornholm. Øen har nemlig også en vild og smuk natur, som ikke kan findes andre steder i Danmark. Bornholm er en herlig destination, som enhver burde unde sig selv et besøg, og det behøver ikke være dyrt at tage derhen.

Lej sommerhus på Bornholm og hold ferie i ro og mag
Som oftest booker man et hotelværelse, når man skal på ferie. Det er dog ingen hemmelighed, at hotellerne elsker at skrue priserne op i højsæsonen, så vil man bo på et ordentligt hotel, er man som regel nødt til at punge ud. Har man pengene, er det intet problem, men arbejder man ud fra et budget, kan det godt sætte begrænsninger på ferien, hvis man har brugt størstedelen af pengene på logi.

Når man bor på hotel, skal man ikke kun døje med potentielle ågerpriser. På hotel bor man også sammen med andre gæster, og man risikerer at få naboer, som ikke respekterer hotellets reglementer for opførsel.

Der er dog en anden mulighed, som både er billigere, og som giver dig større frihed på din ferie. I stedet for at bo på hotel kan du booke et Bornholm sommerhus.

Når du lejer et sommerhus, får du hele huset for dig selv og din familie, og I kan holde ferie i fred og ro. Er I flere, der holder ferie sammen, er sommerhus også en god løsning, da I både får en billigere overnatning og kan nyde hinandens selskab helt uden at skulle bøvle med forskellige værelser på forskellige etager og så videre.

Book sommerhus lige ved bølgen blå
Der er ikke kun økonomiske fordele ved at leje et sommerhus, men også geografiske. Det er nemlig muligt at leje sommerhuse langs hele den bornholmske kyst, og når man holder sommerferie, er det derfor oplagt at vælge et sommerhus, som ligger lige ved vandet. Bornholm er nemlig kendt for sine exceptionelle badestrande, som er dækket af silkeblødt sand.

Man kan derfor starte hver dag med en dejlig lille dukkert i bølgen den blå. Og selv om du lejer et sommerhus, som ligger fjernt fra en by, så kan du altid leje en bil, så du og din familie kan komme rundt på øen og opleve alt det, som Bornholm har at byde på.

Godt nok er Bornholm kendt for sine lækre strande, men på øen finder man også mange oplevelsesmuligheder, som ligger udover sand og vand. Det handler bare om at finde ud af, hvad man er til!

Bornholm emmer af historie og fantastiske naturfænomener
Bornholm er kendt for at huse Nordeuropas største borgruin: Hammershus. Hammershus er mest kendt for sin funktion som fængsel for kongedatter Leonora Christine og denne mand Corfitz Ulfeldt, som begge var anklaget for landsforræderi.

En yndet attraktion på Bornholm er kamelhovederne og løvehovederne i bugten, der ligger ved foden af Hammershus. Der er ikke tale om rigtige kamelhoveder og løvehoveder, men i stedet stenformationer som ligner dem. Disse hoveder blev til grundet havets stærke bølger, som gennem mange år har skyllet ind over klipperne.

Det er også på Bornholm, at man finder rundkirken Østerdal. Kirken er både Danmarks og Bornholms største rundkirke, og hvert år kommer over 100.000 mennesker og besøger kirken. Rundkirken har både fungeret som helligdom men også som værn mod ubudne gæster fra havet.


Mest læste