Maskinværksted køber Aakirkeby-firma: Det betyder flere arbejdspladser
Foto: Kristoffer Linus

10. JUL 2019 • 08:15 • AF REDAKTIONEN

Maskinværksted køber Aakirkeby-firma: Det betyder flere arbejdspladser

KH Maskinværksted har opkøbt TH-teknik i Aakirkeby. Dermed bliver maskinværkstedet i Rønne fremover også leverandør af spåntagende bearbejdning, som man tidligere har fået lavet eksternt.

Det vil betyde flere arbejdspladser i nær fremtid, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Med opkøbet kan KH Maskinværksted således levere hele pakken inden for stålbearbejdning, hvilket gør virksomheden til en attraktiv og konkurrencedygtig stålleverandør, som forhåbentlig vil tiltrække flere kunder i hele Danmark, hedder det i pressemeddelelsen fra virksomheden.

– Med opkøbet af TH-teknik føler jeg mig godt rustet til fremtiden. TH-teknik er kendt for deres ekspertise og høje kvalitet, og jeg er derfor glad for at have Tommy Larsen, forhenværende ejer af TH-teknik, med på rejsen i KH Maskinværksted, siger KH Maskinværksteds direktør Claus Duevang.

KH Maskinværksted fremstiller stålkonstruktioner, specialiserede produkter og procestekniske løsninger som underleverandørarbejde. Derudover servicerer de maskiner inden for industrien, trykluftanlæg, autolifte og benzintankinstallationer på Bornholm.

Den virksomhed glæder Tommy Larsen fra TH-teknik sig til at blive en del af.

– Jeg ser frem til at dele ud af min ekspertise og være med i udviklingen af KH Maskinværksted, siger han ifølge pressemeddelelsen.

SENESTE NYHEDER

20. JUL 2019 • 07:40 FOR ABONNENTER
Bornholm har fået sin første quizlabyrint
20. JUL 2019 • 06:39
Lejr sikrer sig mod terror
19. JUL 2019 • 19:13 FOR ABONNENTER
Cykeludlejere investerer millioner i el-cykler

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. JUL 2019 • 05:47
Bia-Lid bliver privatbolig
18. JUL 2019 • 18:10
Affaldskaos ved strand afværget

Mest læste