Støt miljøet og få topkvalitet med et VOLA-håndvaskarmatur

SPONSORERET AF XL-BYG.DK

Støt miljøet og få topkvalitet med et VOLA-håndvaskarmatur

Forandringer starter hos dig. Alle mennesker er med til at gøre en forskel – ligegyldigt om det er i den positive eller negative retning. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad vi hver især bidrager med i hverdagen. Kan du ændre på småting og ende med at gøre en stor forskel for omverdenen?

Du behøver ikke at gå på kompromis med dit håndvaskarmatur for at støtte den grønne omstilling. I 1961 grundlagde Arne Jacobsen idéen til mærket – VOLA. Brandet blev starten på en succesfuld rejse, som endnu ikke er afsluttet.
I dag er VOLA-mærket nemlig verdenskendt, og der er endnu ikke noget, der tyder på, at succesen skulle stoppe. Arne Jacobsen formåede at kombinere et stilrent og skandinavist design med en høj brugervenlighed og et stort fokus på miljøet.
Kombinationen viste sig at bære frugt, og aldrig nogensinde har miljøvenlighed været vigtigere at handle på, end det er i dag.

Få et vandbesparende håndvaskarmatur
VOLA-mærket er kendt for sit store fokus på topkvalitet og høje krav til miljøvenlighed. Armaturerne er altid udstyret med en vandbesparende luftindblander, der er med til at sikre brugeren et forsvarligt vandbrug.
Du kan nemlig selv vælge at tage et socialt ansvar ved at investere i produkter, der indtænker miljøet. Det er nemlig de små ændringer, der tæller, når det handler om at gøre en forskel i hverdagen.
Arne Jacobsen tog allerede kampen op imod CO2-udledningen i 1961, og hans brand kæmper fortsat videre, selvom han gik bort i 1971.
Ved at tilbyde kræsne brugere armaturer i topkvalitet med fokus på bæredygtighed, gør VOLA aktivt noget for at ændre adfærden i hjemmet. Derudover kan du, som bruger, ende med at spare mange penge på din vandregning ved at benytte dig af et VOLA håndvaskarmatur.
Du kan nemlig hurtigt komme til at bruge mere vand end højest nødvendigt. Det er typisk ikke noget, der bliver tænkt særlig meget over, og derfor er det også vigtigt at sikre sig, at det ikke sker.

Hjælp til med FN’s 17 verdensmål
FN har store ambitioner om at få flere mennesker med på den grønne bølge. Verdensorganisationen mener, at alle mennesker har en stor indflydelse på jordklodens ve og vel.
FN tager kampen op imod en eksisterende holdning om, at du som ene individ ikke kan gøre en særlig stor forskel. De mener nemlig, at de store forandringer starter hos den enkelte – hos dig – og at det er de små ting, der ændrer det store billede.
Brandet VOLA støtter op om den samme holdning. Derfor tilbyder det dig et håndvaskarmatur, der tager højde for miljøet – både under produktionen anvendelsen af det.

VOLA håndvaskarmatur – dine fordele
Som bruger får du adgang til en række fordele, når du har investeret i et VOLA-håndvaskarmatur.
Du er sikret:
• Stor vandbesparelse
• En produktion med omtanke
• Kvalitet i topklasse
• Lang holdbarhed
• Fleksibilitet og høj brugervenlighed
• Et flot skandinavisk designMest læste