En herreaften i København

SPONSORERET AF BADABINGCPH.DK

En herreaften i København

I Danmark har vi tradition for, at vi gerne vil fejre alt muligt – lige fra rejsegilde til høst. Og det er faktisk blevet lidt af en norm, at der forventes en eller anden form for fest, når man har færdiggjort et projekt eller afsluttet selv et mindre kapitel i sit liv.
Men når det er sagt, er der dog en form for festivitas, nogen danskere ser særligt frem til – og det er de famøse herreaftener. Ja… det siger jo nok sig selv, at disse festligheder har en hel særlig målgruppe, men ikke desto mindre er det blevet en tradition, alle danske mænd og drenge ser specielt meget frem til.
Men hvorfor er det, det er sådan? Hvorfor er vi så spændte på at mødes kønsopdelt? Og hvad er det vi kan lave, som ikke kunne lade sig gøre, hvis man i stedet tog af sted i en broget kønsneutral gruppe mennesker? Læs med videre i artiklen her og bliv klogere på, hvad det er, der gør, at herreaftenen har en speciel plads i hjerterne på det maskuline køn.
Underholdning med en smule kant – den perfekte polterabend
Den mest oplagte årsag til, at en kønsopdelt gruppe mennesker kan være ideel, er selvfølgelig valg af underholdningsform og. – type. For der er bare nogle ting, der ikke er så sjovt at se med sin søster eller mor, som det er med sine venner, brødre og sågar fædre. Og det behøver ikke være lummert eller indforstået – nej, det kan være ganske harmløst.
Vil man se et ganske klart eksempel på netop dette, skal man bare tænde fjernsynet og finde en film eller serie, hvor der fremvises en polterabend. For selvom det måske er en smule ekstremt, afspejler det ganske godt, hvad det er, mænd og drenge kan sammen, og som måske ville være en smule anderledes eller underligt i selskab med det feminine køn. Se mere her, hvis du vil have nogle eksempler på, hvordan du kan holde en herrefed polterabend.
Så har du mulighed for at afholde den drengefest, man længe har gået og savnet, og man kan tilmed gøre det, uden at man behøver at være bange for, hvordan arrangementet afholdes – for alle er på en eller anden måde magisk indforstået med, at det er helt i orden, at man er en smule ekstrem, når nu der er tale om en polterabend.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet