Farsdagsgaven anno 2019

SPONSORERET AF ERFAINVENTAR.DK

Farsdagsgaven anno 2019

At finde en farsdagsgave er aldrig let. For selvom ens far altid har en million ting at se til, er det sjældent, at han går og mangler noget i sin hverdag. Netop derfor er det da også en hård opgave for de mange børn, der alligevel har gjort det til deres mission at finde den perfekte farsdagsgave – så selv en intet-manglende far får en overraskelse på farsdag.
I artiklen her kigger vi ind i nogle af de gaveideer, som har fået særlig stor begejstring i år 2019. For selvom det har været fars dag i år, er der stadigvæk utrolig meget inspiration at hente for dem, der ellers synes, det kan være en umulig opgave at finde en ordentlig gave.
Tænk kreativt – eller struktureret
En af de ting, der for langt de fleste fædre er en by i Rusland, er at skulle være struktureret. For selvom fædre egentlig godt kan lide, der er orden i tingene, er de bare sjældent de første til at få struktureret deres ting, opgaver eller lignende.
Derfor er der særlig en gaveide, der har fået en del opmærksomhed og cadeau i løbet af farsdag – og det er gaven, der gør det muligt for fædrene at leve mere struktureret. Og dette kunne være i form at en værktøjstavle eller lignende, hvor man har mulighed for at hænge sine ting, så man altid ved, hvor de er.
Det geniale ved en sådan gaveide er, at det ikke er noget en helt almindelig – lidt ustruktureret – familiefar ikke selv ville gå ud og købe. For selvom det måske for nogen er en no-brainer, er det på samme tid noget, visse mænd ville karakterisere som værende unødvendigt – så længe de ikke selv har det i hvert fald.
Det behøver heller ikke være i form af en værkstøjstavle, da de lige så godt kan være for eksempel en dokumentmappe, hvor han har mulighed for at indsætte alle de vigtige dokumenter, som ellers bare ville blive smidt på kontorborde. For hele ideen med gaven er ikke så meget genstanden som den mangel på struktur, dens fravær repræsenterer. Og med det samme de fleste fædre får den brugt, vil de indse, hvor god en gave det faktisk er. Og så har du som søn eller datter lige givet en gave, der er meget mere værdifuld end noget andet – nemlig i form af struktur, orden og tid.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet