Lavede bedste dessert for andet år i træk
Foto: Facebook / Sol over Gudhjem

22. JUN 2019 • 16:30 • AF MADS WESTERMANN

Lavede bedste dessert for andet år i træk

Det blev Brian Mark Hansen, der til daglig svinger gryderne på Søllerød Kro, der for andet år i træk sejrede i dessertkonkurrencen ved kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Hans dessert, der bestod af Sommerhonning-syp, jordbær med fløde, grøn the med mælk og honning, vandt foran de to andre kokke, Daniel Kruse fra Det Røde Pakhus i Rønne og Michael Munk fra Restaurant MeMu i Vejle.

Daniel Kruses bud på en vinderdessert bestod af jordbær, hyld og chokolade, mens Michael Munk diverterede med en mere kompleks kreation bestående af Sorbet på kærnemælk og hvid chokolade, æggeblomme, syltet med rålakrids og soya. Hvid chokolade med havtorn og aromatisk olie af earl grey.

Kokkene skulle allesammen anvende en række forudbestemte ingredienser. Det var kærnemælk, te, snaps fra Copenhagen Distillery og sukker.



SENESTE NYHEDER

17. SEP 2019 • 09:13 FOR ABONNENTER
Ny bestyrelse har sat gang i en redningsaktion
17. SEP 2019 • 07:19 FOR ABONNENTER
Første sæson gik over al forventning: Det var vanvittigt
17. SEP 2019 • 05:55
Nu går Pelle på pension
16. SEP 2019 • 20:13 FOR ABONNENTER
Der er sket en åbning for det alternative
16. SEP 2019 • 18:46 FOR ABONNENTER
Cirkus til fordel for soldaterfamilier
16. SEP 2019 • 17:35 FOR ABONNENTER
Åbningstalen: En hyldest til de kulturfrivillige
16. SEP 2019 • 16:10
Tankstationer har hævet prisen

MEST LÆSTE BORNHOLM

15. SEP 2019 • 18:36
500 kubikmeter sand om året
15. SEP 2019 • 17:22
Del af Nexø er uden strøm

Mest læste

15. SEP 2019 • 19:58SPORT

BHS-Almeborg tager historisk sejr

15. SEP 2019 • 13:16 FOR ABONNENTER

I dag kører han sit sidste løb

14. SEP 2019 • 17:56SPORT

Dårlig RIK-dag på Amager

14. SEP 2019 • 17:29SPORT

Straffespark gav ét point