Tips til at få en mindre travl hverdag

SPONSERET AF HOMEMATE.DK

Tips til at få en mindre travl hverdag

Vi kender alle til, at hverdagen er travl og uoverskuelig, når man både skal jonglere arbejde, hente og bringe ungerne, madlavning, fritidsaktiviteter osv. Sådan behøver det ikke være. Læs med her.

Indkøb bragt til døren
Der er nu flere services, hvor du kan foretage dine indkøb online, og få dem bragt til dig, på en dag og tidspunkt der passer dig. Så slipper du for at gå igennem supermarkedet, og blive fristet af alle mulige ting, for til sidst at glemme at købe den liter mælk du kom efter.
Når du køber ind online, er det også nemmere at holde dig til din indkøbsliste, da du ikke skal igennem slikafdelingen for at komme til kassen. Og du kan nemt overskue, hvad du har i kurven og fjerne de ting, du lod dig friste af undervejs, inden du bestiller, og skal ikke tænke over at lægge det på plads, hvis du fortryder.

Måltidskasser
Endnu nemmere er det med måltidskasser. Her får du færdige retter leveret, som bare skal tilberedes. Så får du lækker og nem aftensmad, uden at skulle bruge tid på alle forberedelserne i køkkenet, og du slipper for størstedelen af opvasken. Ideelt til de dage om ugen, hvor der er fritidsaktiviteter og aftensmaden skal være klar HURTIGT!

Rengøringshjælp
Der er også efterhånden en del professionelle services, som tilbyder privat rengøringshjælp. Her kan du få en fast hjælper, som kommer med det interval du bestemmer. Det kan være 1 gang om ugen, eller hver 14. dag eller hvad der passer dig bedst. Det eneste du skal sørge for, er at få ryddet op, og have dine foretrukne rengøringsmidler klar.

Andre muligheder
Har du andre områder, hvor du godt kunne bruge en hjælpende hånd? Det kunne være en hundelufter eller en til at slå græsset? Tjek dine muligheder online, og få en nemmere hverdag, uden stress og jag.


18. AUG 2019 • 17:16 FOR ABONNENTER

Bornholmsk rejsesjak bygger luksusvillaer i Nordsjælland

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen