Se bedre ud gennem gode briller

SPONSERET AF OPTIKTEAM.DK

Se bedre ud gennem gode briller

Dit syn betyder enormt meget for din hverdag. Du bruger det hele tiden, og det er en hovedkanal for indtryk. Alle disse indtryk er med til at danne dit virkelighedsbillede. Men for mange danskere er synet ikke helt i skabet. 7 ud af 10 får hjælp til at se, fordi de har nedsat synsevne. Når du oplever problemer med synet, handler det om at komme afsted, for det betyder meget for din livsglæde, om du får alle indtrykkene med, og om de er skarpe nok. Det er jo smukt, og især i den danske sommer. Tænk, hvis du gik glip af det. Har du oplevet problemer med synet? Find din lokale optiker. Mange bruger brillerne til at se bedre. Det fantastiske ved briller er nemlig, at de også er en beklædningsdel. Og i mange tilfælde klæder det dem, der går med dem.

Statement gennem et stort sortiment
Det afgørende, når du leder efter briller, er, at de klæder dig. Briller kan som andre beklædningsdele betyde enormt meget for den måde, andre opfatter dig. Det gør vel ikke noget, at du ser godt ud, mens du ser godt? Her kommer sortimentet af briller ind i billedet. Briller er lige så forskellige, som dem, der går med dem, og brille sortimentet er afgørende for, om du kan vælge det rigtige par. Et stort brille sortiment giver dig muligheden for at prøve forskellige. Du får lov til at vælge mellem dem, så de sidder lige i (syns)vinkel!

Få tjekket dine øjne, hvis du ser lidt sløret
Fordi briller klæder mange, er der få, der nægter at anerkende synsproblemer bevidst. Men mange gør det alligevel. Det sker, fordi synet bliver ringere i små grader. Du opdager det ikke ske. Fordi det gradvist bliver ringere, handler det om lige at få det tjekket ved din lokale optiker. De ser dine øjne igennem for dig.


18. AUG 2019 • 17:16 FOR ABONNENTER

Bornholmsk rejsesjak bygger luksusvillaer i Nordsjælland

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen