Skab den perfekte sommerfest

SPONSERET AF SKILTEX.DK

Skab den perfekte sommerfest

Sommeren er højsæson for fester – og specielt de udendørs, af god grund. Det første du bør gøre, er at sætte din party-playliste på, mens du gør dig diverse overvejelser. Dernæst bør du skrive din gæsteliste, og så sende dine invitationer ud.

En hurtig rengøring
Du kan med fordel lige fjerne det værste rod, så din bolig ser mere indbydende ud overfor gæster. Dit fokus bør lægge på badeværelset, hvilket nok er det rum i huset, som vil blive brugt mest i løbet af aftenen. Ved en sommerfest er fokus normalvis udenfor, og derfor er der altså ikke de store krav til din bolig. Du behøver derfor ikke have dit primære fokus på rengøringen. Du kan gøre mange ting for at gøre badeværelset hyggeligt, ved blandt andet at pynte op derude – så ryger man ikke ud af ”festhumøret”, når man er på badeværelset.

Tænk over din gæsteliste – men vær ikke bange
Den største andel af dine gæster bør udgøres af folk du kender, og folk du er trygge ved. Men du må godt åbne op for at et par stykker, du ikke kender, må komme med – det kan eksempelvis være igennem fællesvenner. Du kan med fordel lave navneskilte, så alle hurtigt lærer hinandens navne, og der dermed ikke opstår akavede situationer, hvor folk ikke tør snakke med hinanden, fordi de ikke kan hinandens navne.

Du bør ikke være bange for at invitere fremmede, hvis det er dine venners venner. De kender dem trods alt, og kan stå inde for dem. Hvis du inviterer fremmede, får du også skabt nye venskaber, og hvem ved – måske møder du din kommende bedsteven, eller en kæreste? Mulighederne er mange, hvis man vælger at inviterer hidtil ukendte mennesker, og så længe, at der ikke er en masse ukendte mennesker, går det ikke helt galt.

Skab den perfekte sommerplayliste
De fleste i dag kender Spotify. Spotify har en Top-50 over de mest streamede sange, og de har også playlister lavet decideret til sommerfester. Derfor kan du med fordel sætte en af disse playlister på, da musikgenrerne bliver lidt forskellige, og der derved kommer lidt til enhver smag. Husk at bruge en af fest-playlisterne – der er ingen der gider en sørgelig playliste til en sommerfest. Hvis du har lavet en playliste på forhånd, er der heller ikke konstant skift imellem sangene, hvilket gør, at det kan være svært at komme i flow med festen. Du kan alternativt spørge dine venner, om de har nogle musikønsker til din playliste, for så er I sikre på at høre noget musik, som I synes er godt. Musiksmag er individuelt, så det kan godt være lidt svært at gøre alle tilfredse, men hey – det er din fest!


18. AUG 2019 • 17:16 FOR ABONNENTER

Bornholmsk rejsesjak bygger luksusvillaer i Nordsjælland

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen