Kaptajnens udmelding gav klapsalver på færgen
Arkivfoto

16. JUN 2019 • 10:08 • AF REDAKTIONEN

Kaptajnens udmelding gav klapsalver på færgen

Folkemødet nærmer sig sin afslutning, og trafikken går nu væk fra Bornholm – i modsætning til tidligere på ugen, hvor historier om søsyge og opkast nåede landsmedierne, da Folkemødet skulle fyldes med folk.

Og historierne fra især i onsdags har betydet, at mange nok har gået med nervøs mave med tanke på den hjemtur, der har ventet dem.

Weekendens friske vind har næppe gjort nervøsiteten mindre.

På Twitter fortæller radiovært Dorte Krogsgaard fra P1, at hun på lørdagens hjemtur pludselig hørte kaptajnen i højttalerne, og så blev alt stille om bord.

– Alle lytter - alle har sikkert hørt om brækscenerne i onsdags - at der er voldsom blæst, halvanden meter høje bølger, fortæller hun.

Men kaptajnen havde på denne tur en beroligende melding til passagererne, for bølgerne bevægede sig i sejlretningen, og dermed var der ikke udsigt til endnu en rædselstur.

Det udløste klapsalver om bord på færgen, fortæller Dorte Krogsgaard.I BT og Ekstra Bladet

BT skrev tidligere på ugen om Jim Lyngvilds oplevelse om bord på færgen, og i dag er det Ekstra Bladet, der har taget et kig på Molslinjens færger og (u)tilfredsheden med dem.

Over for avisen erkender Molslinens kommunikationschef, at det er en anderledes oplevelse at sejle med rederiets hurtigfærger.

– Vi har hele tiden sagt, at den her færge ligger anderledes på vandet, end hvad folk har været vant til. Det er uomtvisteligt, at sådan er det. Ved sejladsen i onsdags havde vi med en Østersø at gøre, der havde bølgehøjder på op til tre meter. Det er hurtigfærger bare ikke lavet til, og jeg anerkender bestemt, at mange har haft en dårlig tur, lyder det fra Jesper Maack til Ekstra Bladet.

17. JUL 2019 • 19:12 FOR ABONNENTER

Leder: Tænk jer om, inden I trækker politikerne ned i sølet

17. JUL 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER

Politiker om konflikten i Snogebæk: Monopol er sjældent godt

17. JUL 2019 • 17:20

Nexøs byfest får dansetelt

17. JUL 2019 • 16:37 FOR ABONNENTER

Aldrig har der været så mange turister

17. JUL 2019 • 15:30 FOR ABONNENTER

Kommunen opgiver nye boliger nord for Rønne

Mest læste