Få en gratis sofa fra Povl Anker

15. JUN 2019 • 08:33 • AF MADS WESTERMANN

Få en gratis sofa fra Povl Anker

I forbindelse med den gennemgribende renovering, som Molslinjens færge Povl Anker i øjeblikket gennemgår, skal de gamle sovesofaer i i hvilesalonen agter udskiftes.

En del af de nuværende sovesofaer, som mange bornholmere sikkert har tilbragt adskillige nætter på, er dog langt fra kassable, og Molslinjen har derfor besluttet at forære dem væk.

– Vi tager otte af de pæneste sofaer fra og giver dem væk til interesserede bornholmere, fortæller Molslinjens PR- og kommunikationschef, Jesper Maack til Bornholms Tidende.

Ifølge Molslinjens personale, der står for at udskifte sofaerne, trænger de til en kærlig hånd og en rensning eller et nyt betræk, men det er stadig brugbare og for gode til at smide ud.

– Og så synes vi, det kunne være sjovt, hvis nogle af Povl Ankers gamle sofaer kan komme ud og stå i bornholmske hjem og sommerhuse, siger Jesper Maack.

Sådan får man en sofa

Er man interesseret i at komme til at eje en af sofaerne fra Povl Anker, skal man blot sende en e-mail til Jesper Maack på adressen jma@molslinjen.dk.

Sofaerne fordeles efter først til mølle-princippet og skal afhentes på Rønne Havn i løbet af mandag eftermiddag mellem klokken 14 og klokken 16.

De vil være adskilte, så de let kan transporteres, og man skal selv stå for at samle dem igen.

17. JUL 2019 • 19:12 FOR ABONNENTER

Leder: Tænk jer om, inden I trækker politikerne ned i sølet

17. JUL 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER

Politiker om konflikten i Snogebæk: Monopol er sjældent godt

17. JUL 2019 • 17:20

Nexøs byfest får dansetelt

17. JUL 2019 • 16:37 FOR ABONNENTER

Aldrig har der været så mange turister

17. JUL 2019 • 15:30 FOR ABONNENTER

Kommunen opgiver nye boliger nord for Rønne

Mest læste