SPONSERET AF JAMBO FERIEPARK

3 gode grunde til at tage på Blokhus camping

Sommerferien venter lige rundt om hjørnet. Og har du stadig ikke bestilt årets sommerferie, er det ved at være på tide. Blokhus camping er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil nyde en dejlig ferie i det danske. Her får du 3 gode grunde til at tage på Blokhus camping ved vandet.

Bliv rusket igennem ved Vesterhavet
Blokhus ligger ud til Vesterhavet. Tager du på camping i Blokhus, er der derfor gode muligheder for at blive rusket godt igennem og få masser af frisk luft i lungerne. Det er i sig selv terapi for krop og sjæl.

Vesterhavet er kendt for sit mere voldsomme temperament, end det du møder på østkysten. Det betyder dog ikke, at det ikke er børnevenligt, så længe du tager dine forbehold. Med sine mange brede, hvide sandstrande er der masser af gode strandmuligheder, hvis du vælger camping i Blokhus. Og er du til surfing, er det det perfekte sted for dig at campere.

Forlystelser lige rundt om hjørnet
Rejser du med børn, er det oplagt at tage en dag ud af kalenderen for at besøge Fårup Sommerland, der ikke ligger langt fra Blokhus. Den populære forlystelsespark ligger nemlig mellem Blokhus og Løkken, og derfor tager det ikke lang tid at køre i bil til masser af sjov og leg. Sommerlandet er flere år i træk kåret til Nordens bedste sommerland.

Her er der rig mulighed for at prøve vilde forlystelser, bade i det store vandland og få gang i benene i de hyggelige cykelbåde. Der er flere områder, hvor I kan slå jer ned med en madpakke, hvis det er godt vejr. Ellers er der mange lækre spisesteder i parken.

Kulturelt papirklip
Er du vild med anderledes kulturindslag, har Blokhus også her noget at byde på. Måske tænker du ikke, at papir kan være omdrejningspunkt for vaskeægte kunst. Men det modbeviser Nordens første Center for Papirkunst.

Her kan du vandre rundt blandt et hav af fortryllende papirklip, der bringer tankerne tilbage til H.C Andersens eventyrunivers. Flere verdensberømte kunstnere udstiller deres værker her – og fælles for alle kunstværker er altså, at de er kreeret udelukkende med papir og saks ved hånden. Det er en anderledes måde at se kunst på og kan være et dejligt afbræk til de mange gode naturoplevelser, der venter i Blokhus.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet