Forsyningen: Vi taber penge på varmeproduktion resten af året
Arkivfoto: Berit Hvassum

7. JUN 2019 • 12:49 • AF REDAKTIONEN

Forsyningen: Vi taber penge på varmeproduktion resten af året

Hos Bornholms Energi og Forsyning, der står bag Bornholms El-Produktion, måtte man i går aftes sande, at man har tabt en sag mod Rønne Varme i voldgiftsretten.

Voldgiftsretten har slået fast, at en større ombygning på den store Blok 6 skulle have været godkendt hos Rønne Vand og Varme, inden forsyningsselskabet igangsatte byggeriet, hvor 92 procent af omkostningerne skulle betales af Rønne Vand og Varme.

Afgørelsen i voldgiftsretten medfører blandt andet, at forsyningen resten af året vil levere billig varme til Rønne og tabe penge på produktionen, fortæller direktør Rasmus Sielemann Christensen.

Det sker, fordi forsyningsselskabet i 2017 ikke havde ret til at opsige den gamle varmeleveringsaftale med Rønne Varme uden et toårigt varsel.

– Jeg havde selvfølgelig håbet på en anden afgørelse, men det er som sådan godt, at der er kommet klarhed, siger direktøren til Bornholms Tidende.

Rasmus Sielemann Christensen har endnu ikke noget bud på, hvad det kommer til at koste Bornholms Energi og Forsyning, at selskabet har tabt sagen.

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet