Vigtig sejr til Rønne fB
B 1903 skulle tidligt hjem, og derfor blev pausetaktikken lagt i det grønne. Foto: Kjeld L.

1. JUN 2019 • 15:55SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Vigtig sejr til Rønne fB

Rønne fB skulle meget gerne have tre point i lørdagens kamp mod B 1903 for at komme på afstand af hængedyndet i bunden af Københavnsserien før sidste spillerunde i næste weekend, hvor modstanderen er topholdet KFUM på udebane.

Og det fik de. Med en sejr på 2-1 har Rønne fB nu 35 point - tre mere end HB og syv mere end KB, der mere og mere ligner den tredje nedrykker, hvis der bliver tre nedrykkere.

Kampen mod B 1903 lignede længe et 0-0-opgør, men midt i 2. halvleg fik Rønne fB en sjælden gave, da gæsternes ellers udmærkede målmand på utrolig vis tabte et helt ufarligt langskud fra Chriss Jacobsen. Der var så lidt fart i skuddet, så bolden knapt nok kunne nå helt ind til B 1903-målet ved egen kraft!!!!

Tre minutter inde i tillægstiden bankede indhopperen, backen Mads Marholt et noget bedre skud i nettet til 2-0. Ingen kan huske, hvornår Marholt sidst har scoret - og slet ikke et mål af den kaliber.

På det næste angreb reducerede Mads Bo Andersen til 1-2 for B 1903, men selv om dommer André Kahlenberg havde lagt syv-otte minutter til på grund af utallige stop i spillet i 2. halvleg, så formåede københavnerne ikke at true den bornholmske sejr.Mest læste