Hvad dit hjem siger om dig

SPONSERET AF AUBO.DK

Hvad dit hjem siger om dig

Man plejer at sige, at man vælger en partner, der ligner en selv, og at ens kæledyr begynder at minde om dig selv – på samme måde er din bolig også en afspejling af dig selv. Selvfølgelig fordi du har indrettet den, så du har jo selv valgt noget, du kan spejle dig selv i med god samvittighed. Men også på et mere uset niveau. Hjemmet er både en afspejling af det, du gerne vil vise frem til andre, og den mere underliggende personlighed, som du nok ikke er klar over, du giver udtryk for via din bolig, f.eks.:

- De billeder der hænger på væggene. Hvis der er mange billeder med natur, kunne det betyde, at du holder meget af at være ude i naturen.

- Antal stole og siddepladser. Dette kan sige noget om, hvorvidt du er introvert eller ekstrovert. En ekstrovert vil oftest have mange siddepladser, så der kan tit kan være mange mennesker ovre – det modsatte for den introverte.

- Den klassiske tanke om, at hvis der er altid er rodet i din bolig, så er det nok et tegn på, at du ikke er organiseret, eller måske ikke har helt styr på dit liv lige pt.

Din personlighed kommer især til udtryk i din garderobe, hvor alt dit tøj, som du bruger til at udtrykke dig selv over for andre mennesker, ligger gemt. Da tøjet er et af de ultimative måder at vise sig selv og sin personlighed frem på, er det også vigtigt at have en personlig tilfredsstillende garderobe – se mere her.

Når din garderobe bliver et mikroskop til din personlighed
Tøjet er vores personlighed på skue. Vi vælger tøj, der viser eller fremtoner, hvad vi gerne vil have andre tænker og synes om os. Så når du åbner din garderobe, er det som at kigge igennem et mikroskop ned i din personlighed. Hvad siger dit tøj om din personlighed?

- Rødt tøj er et signal om attraktivitet. Den røde farve er forbundet med seksuel attraktion – derfor er den røde læbestift den mest populære.

- Hvis din garderobe kun indeholder neutralfarvet tøj, kan det være et peg om, at du enten er bange for at lave om på din nuværende situation, eller at du gerne vil blande dig ind med mængden.

- Hvis du ejer meget tøj, der er alt for stort, kan det være fordi, du har problemer med, hvordan din krop ser ud.

- Tøj der generelt set er sigtet efter en anden aldersgruppe end dig, men som du stadig går i, kan antyde, at du måske har svært ved at affinde dig med din egen alder – du vil gerne være ældre/yngre.

- Hvis du altid er at finde i dit arbejdstøj, er du måske afhængig af dit arbejde. Det kan også være du ser dit værd i dit arbejde og ikke i dig selv – uden arbejdet er du ingenting.

- Tøj der er overplasteret med designermærker kan betyde, at du ser dit værd i form af, hvad andre mener om dig.


Mest læste