Ideer til fars dag

SPONSERET AF INTERFLORA

Ideer til fars dag

Fars dag fejres i Danmark den 5. juni. Traditionen stammer fra USA, men bliver i dag brugt i mange lande til at fejre alle fædre. I år falder fars dag sammen med både Grundlovsdag og folketingsvalget, så der er altså masser at fejre på denne specielle dag.

Ideer til fars dag kan være svære at komme på, når du gerne vil fortælle din far, hvor meget du værdsætter ham, men dette kan gøres på mange måder, så læs videre her, hvis du gerne vil inspireres til fars dag.

Gaveideer
En af måder hvorpå du kan fortælle din far, at du værdsætter ham, kan være ved at give ham en gave. Blandt andet er speciel øl blevet mere og mere populære gennem de sidste par år. En ide kan derfor være at købe nogle forskellige øl og samle dem i en kurv. Det vil din far helt sikkert sætte pris på. Hvis din far ikke lige er til øl, vil en cognac, whisky eller gin måske passe bedre til ham. Der er masser af muligheder.

Hvis du ikke lige tænker, at din gave skal være drikbar, kan det være, at den skal være spiselig. En æske med chokolader, lakridser eller karameller i god kvalitet vil altid falde i god jord. En anden mulighed er at holde det helt klassisk med en buket blomster i en fin vase.

Gør din gave personlig
Det vigtige ved enhver gave er, at den er personlig. Hvis din far nu har nævnt, at han ønsker sig et par nye hovedtelefoner, så kan det, der er den perfekte gave. Du kan også vælge at vedlægge et personligt kort til din gave, hvor du skriver, hvad det er, der gør din far til den bedste far. Husk at det er de små ting, der vil gøre din gave speciel for netop din far.


Mest læste