Kom i form med politiet: Løbeklub skal rekruttere nye betjente

24. MAJ 2019 • 08:12 • AF MIE MØLBAK

Kom i form med politiet: Løbeklub skal rekruttere nye betjente

– Vil du løbe en tur med os?

Sådan lyder en invitation fra Bornholms Politi på Facebook.

Bornholms Politi har oprettet en løbeklub for bornholmere, der er interesseret i et job i politiet, men måske lige mangler den sidste motivation for at komme i form til at gennemføre politiskolens optagelsesprøve.

Løbeklubben organiseres i facebookgruppen "Politiets Løbeklub Bornholm".

Starten går første gang på onsdag, hvor interesserede mødes ved politigården i Rønne klokken 17.00 for at løbe en tur med politifolk fra Bornholms Politi.

– Vi løber i et tempo og en varighed, så alle kan være med, lover politiet i facebookopslaget.

Rekruttering

Bornholms Politi mangler betjente og arbejder derfor målrettet på at rekruttere nye kollegaer blandt bornholmerne. Løbeklubben er en del af den strategi.

– Har du spørgsmål om optagelseskrav, uddannelsen eller andet, klarer vi også det undervejs, lyder det fra politiet.

I løbeklubben vil der også være mulighed for at prøve nogle af de forskellige øvelser, der indgår i den fysiske prøve, når man søger ind i politiet.

Politiets uddannelseskoordinator, Søren Nexø, har tidligere udtalt, at det er en udfordring, at mange interesserede falder fra under optagelsesprøverne til politiskolen – herunder den fysiske prøve.

Hvis man er interesseret i at få hjælp til at komme i form til prøven, kan man anmode om at blive medlem af facebookgruppen Politiets Løbeklub Bornholm.

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen