Folk skal sænke skuldrene, når de træder ind ad døren hos MasSøren
Foto: Jakob Nørmark

19. MAJ 2019 • 21:04 • AF JAKOB NØRMARK OG TOMMY KAAS

Folk skal sænke skuldrene, når de træder ind ad døren hos MasSøren

Æstetik og Velvære hedder Rønnes nye massagestudio, som Søren Peter Jensen åbner i næste uge.

Navnet er valgt, fordi det symboliserer Søren Peter Jensens – eller MasSøren, som han skriver i sin markedsføring – syn på, hvordan man giver den bedste massage.

I rummet, hvor briksen står, har han brugt lang tid på indretningen. Blomster, buddha-statuer, krystaller og andre spirituelle symboler – og stearinlys, ikke mindst – omgiver briksen. Fravalgt er ure og plakater med oversigt over kroppens anatomi, for nøglen til en god massage er ifølge Søren Peter Jensen at få klienterne til at slappe af. At hjælpe dem af med spændinger og give dem ro i hverdagen. Derfor er Æstetik og Velvære, der ligger på Stettestræde 20, heller ikke en klinik, men et massagestudio.

– Det skal gøre, at folk sænker skuldrene, lige så snart de træder ind ad døren. Det er den bedste forudsætning for at give en massage, siger Søren Peter Jensen om sin tilgang til æstetikken.

49-årige Søren Peter Jensen er vokset op i Rønne og flyttede i februar tilbage til byen med sin partner efter at have boet 30 år i København. Huspriserne i Rønne gjorde det muligt at realisere drømmen om at starte egen virksomhed.

– Jeg har haft stor glæde af at være i København. Nu var det tid til at vende tilbage og opleve den ro og harmoni, som Bornholm kan give. Jeg har haft brug for at finde mine rødder igen. Så det var, som om det hele gik op i en højere enhed, fortæller han.

SENESTE NYHEDER

18. JUN 2019 • 19:48 FOR ABONNENTER
Folkemøde-mast ødelagde tv-billeder
18. JUN 2019 • 18:11 FOR ABONNENTER
Samarbejde redder sankthans - Rønnes bålfest genopstår

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. JUN 2019 • 08:52
Lyn var årsag til brand
17. JUN 2019 • 13:15
Brud på vandledning

Mest læste