Dermaroller: Giv din hud et energiboost

SPONSERET AF ECOOKING.DK

Dermaroller: Giv din hud et energiboost

Huden er kroppens største organ, og derfor er det vigtigt, at du på samme måde som resten af kroppen passer godt på den. En grå og trist hud kan hurtigt smitte af på humøret, mens en strålende og frisk hud omvendt kan booste energiniveauet og ikke mindst din selvtillid. Trænger din hud til en kærlig hånd, kan en dermaroller være vejen frem. Læs mere om den og andre gode råd her.

Rens morgen og aften
Det allervigtigste for en sund, smuk og strålende hud er at rense den både morgen og aften. Det er en udbredt misforståelse, at du kun behøver at rense din makeup af om aftenen, inden du går i seng. For om natten udskiller din hud en masse fedt, som kan sætte sig i dine porer. Det er derfor vigtigt også at få renset huden om morgenen, når du står op.

Anskaf dig derfor en mild ansigtsrens, som passer til din hudtype. Hvis du har en sart hud, nytter det ikke noget at bruge en rens, der er for hård ved huden. Stil din ansigtsrens frem, så du husker at bruge den – og gør det gerne til en vane at rense din hud, inden du bliver alt for træt om aftenen. Så er du nemlig langt mere tilbøjelig til at få det gjort.

Eksfolier de døde hudceller væk
Huden kommer hurtigt til at se mat og grå ud, hvis du ikke får skrubbet de døde hudceller væk. Til det skal du bruge en mild ansigtsscrub, der blidt eksfolierer hudens overflade. Her er det vigtigt at sørge for ikke at overeksfoliere og skrubbe for hårdt.

Et par gange om ugen er rigeligt til at holde de døde hudceller væk og lade din hud stråle. Makeuppen sidder desuden langt pænere, hvis du får eksfoieret den tørre, triste hud væk, så foundation og concealer ikke sætter sig som tørre plamager på din hud.

Bekæmp problemer i de dybere lag
Selvom rens morgen og aften er det allervigtigste for at holde huden smuk, kan der være brug for at tage ”hårdere” midler i brug. Til det er en dermaroller et unikt redskab. En dermaroller er en lille rulle med en masse små nåle, som kan fås i forskellige længder. Ved blidt at føre rullen over dit ansigt i forskellige retninger laver du bitte små kontrollerede ”skader” i huden.

Det tvinger huden til at genopbygge og forny sig selv – og det giver dig i sidste ende en langt smukkere hud. Dermarolleren er især god til akne, grov hud og store porer, som en ansigtsrens ikke kan få bugt med.
Plej og fugt huden med nærende ingredienser
Din hud skal plejes med masser af fugt for at holde aldringstegn for døren og for at fremstå lækker og sund. Derfor er det vigtigt, at du fugter den med en god ansigtscreme morgen og aften, så den får masser af nærende ingredienser at arbejde med.

Her er det igen vigtigt at få en fugtcreme, der passer til din hud. Døjer du med meget fedtet hud, kan det være en idé at finde en creme uden olie, men som samtidig fugter din hud tilstrækkeligt. Under din creme kan du lægge en serum, som hjælper yderligere med at pleje din hud i dybden.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet