Vintage Louis Vuitton tasker bærer på ægte modehistorie

SPONSERET AF TIFFANY.DK

Vintage Louis Vuitton tasker bærer på ægte modehistorie

Der er noget helt særligt ved at eje en designklassiker fra et af de store internationale modehuse, som er med til at diktere moden på runwayen. Et af de allerstørste modehuse i verden er Louis Vuitton, som vandt indpas med deres brune tasker med initialerne LV på.

Lækre vintage Louis Vuitton tasker holder en hel livstid både på grund af deres bløde og slidstærke læder og deres eminente og enkle design. Det klassiske design har for alvor bevist, at det består trods udsving i moden.

En klassiker - til enhver tid og ethvert outfit
Med en vintage Louis Vuitton taske har man en genstand, som er på lige fod med ‘den lille sorte’, der er en sikker vinder på grå og triste dage, hvor man har tøjkrise en mas. Vintage Louis Vuitton tasker har det originale design, men kan opgraderes alt efter, hvilke tasketyper der hitter.

Det kan være, at du trives bedst med en taske, som fungerer som en rygsæk, da det er mest praktisk og sikkert, eller også er du måske mere til en bucket-taske, der har et mere åbent design. De forskellige typer har deres fordele, så når man skal investere i en vintage Louis Vuitton taske, er det vigtigt at overveje, hvilken type man har tendens til at bruge mest.

For eksempel ser man de lækre Louis Vuitton tasker i udgaver, der kan slænges over skulderen, hænge på ryggen som en rygsæk eller spændes skråt over maven som en klassisk bæltetaske. De største udgaver fås i en stor weekendtaske-type, som på afstand næsten giver associationer til den victorianske tid, hvor man slæbte rundt på lækre læderkufferter.

Ypperlig kvalitet og høj finesse
Måske kan man spørge sig selv ‘hvorfor købe så dyr en taske?’. Det er et godt spørgsmål, men det kan nemt besvares. Svaret fra dem, som ejer en vintage Louis Vuitton taske, er, at det er den ypperlige kvalitet, som gør det hele. Den kvalitet, man får mellem hænderne og kan mærke i kraft af det tykke læder og det gennemtænkte design, er noget, som hverken går i stykker eller går af mode om 1 år.

Billigere tasker fra såkaldte high-street brands er designet i kunststof, som lettere tager plamager og vil se nussede ud, så snart de bliver taget i brug. Med vintage Louis Vuitton tasker (og generelt ægte lædertasker) er det helt anderledes, netop fordi læderet kun bliver smukkere, som tiden går, og den patina, man opnår, vil desuden være helt unik for netop ens egen taske.


Mest læste