Stigende boligpriser på Bornholm – skal du til at sælge?

SPONSERET AF TILSTANDSRAPPORT.DK

Stigende boligpriser på Bornholm – skal du til at sælge?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold udarbejdet i samarbejde med Boliga Tilstandsrapport.

Boligpriserne på Bornholm er efterhånden ved at nå sit højeste. Overvejer du at sælge dit hus, kan det være et godt tidspunkt lige nu. Det er nemlig for alvor sælgers marked. Når du skal sælge dit hus, er der dog flere ting, du skal være opmærksom på.

I denne artikel hjælper vi dig med, hvordan du kommer i gang med at sælge dit hus på Bornholm.

Vælg den rette ejendomsmægler
Når du skal sælge dit hus, har du oftest brug for en ejendomsmægler. Det kan selvfølgelig lade sig gøre at sælge det på egen hånd. Det kræver dog en hel del vedholdenhed og ikke mindst held.
Har du allerede en køber på hånden, vil ejendomsmægleren dog ikke være særlig dyr. Ejendomsmægleren skal nemlig kun hjælpe med det administrative. Har du ikke en fast ejendomsmægler, er det en god idé at overveje nogle forskellige ejendomsmæglere til at sælge dit hus.

Oftest kan du få en vurdering af dit hus gratis. Derefter kan du tage en snak med de forskellige ejendomsmæglere om, hvad de vil gøre, for at dit hus bliver solgt. Det kan hjælpe dig med at vælge den rette ejendomsmægler, der kan få solgt dit hus.

Få styr på de rigtige rapporter
Når du skal sælge dit hus, er der flere rapporter, der er en fordel at få udarbejdet. Ifølge loven skal du have en energimærkning af dit hus, når du sælger det. Det er dog frivilligt, om du ønsker at få lavet en tilstandsrapport og elrapport.

Nu ser du måske dit snit til at spare nogle penge. Det er dog en fordel at få udarbejdet alle tre rapporter, når du ønsker at sælge. Med en tilstandsrapport og en elrapport oveni bliver du fritaget for det 10-årige sælgeransvar, der typisk er. Derudover får du også mulighed for at indhente tilbud på ejerskifteforsikring. Der er derfor mange fordele ved at vælge alle tre rapporter i stedet for kun den lovpligtige. Læs mere her.

Gør selv noget for at fremme salget
Når du skal sælge dit hus, kan ejendomsmægleren gøre en masse forskellige ting for at give huset noget opmærksomhed. Det kan være på hjemmesiden, i avisen, på sociale medier og så videre. Selvom de gør rigtig meget for at få dit hus solgt, kan du også selv gøre noget.
Når du skal sælge dit hus, kan du selv dele det på diverse sociale medier. Du har sikkert venner og familie, der glædeligt vil dele det med deres netværk. Før du ved af det, kan du få spredt budskabet rigtig langt. Det kan være det, der hjælper med at få solgt dit hus. Du skal derfor ikke være bange for at gøre en indsats selv.Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet