Den første hjemmesejr til NB Bornholm: 3-1 over PI
Så fik de endelig noget at juble over i Go On-lejren. Foto: Kjeld Lundbæk

4. MAJ 2019 • 16:55SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Den første hjemmesejr til NB Bornholm: 3-1 over PI

Efter fire nederlag på stribe lykkedes det i forårets ottende kamp endelig for NB Bornholm at få den første hjemmesejr i 2019. På SE Byg Arena blev bornholmerholdet PI Fodbold slået med 3-1.

NB-sejren var fortjent efter en kamp, hvor det blå-gule hjemmehold producerede flere chancer, end de har gjort i de første fem hjemmekampe tilsammen.

Rasmus Kristensen sørgede for pauseføringen 1-0, da han headede bolden forbi gæsternes målmand efter en halv times spil.

Martin Andersen brugte også hovedet, da han 19 minutter efter pausen headede et hjørnespark fra Lukasz Mlynarski flot i nettet til 2-0.

PI Fodbold reducerede kort efter til 1-2, og det skete også på et hovedstød, da en helt fri Jannik Olsen nemt kunne passere den ellers velspillende Maciej Reszkis i NB Bornholm-målet.

Da PI Fodbold pressede på for en udligning, slog NB Bornholm kontra i det 85. minut. Målscorer var for anden gang Martin Andersen - spillet koldblodigt fri af Mathias Lund i en situation, hvor de to Nexø-spillere var helt alene med PI-målmanden.

22. JUL 2019 • 11:01 FOR ABONNENTER

Han havde et brændende ønske om at hjælpe

Mest læste