Bornholmernes særlige forhold til menneskets bedste ven

SPONSERET AF DYREVERDENEN.DK

Bornholmernes særlige forhold til menneskets bedste ven

Vi Bornholmere ved, at vores ø er et helt særligt sted. En af årsagerne er selvfølgelig den smukke natur og vores traditionsrige kultur. Men det skyldes bestemt også den særlige stemning, der hersker her på vores solskins-ø.
Vi er gode til at komme hinanden ved. Bornholmere har således altid et smil til overs for hinanden, venner eller bare en tilfældig forbipasserende. Der er en gæstfrihed og åbenhed, som der kan tages og føles på. Og denne åbenhed og varme gælder også, når det kommer til vores kæledyr.

Bornholmeres forhold til menneskets bedste ven
Vi fra Bornholm er glade for dyr. For eksempel ser man rigtig mange bornholmere, der lufter deres hunde af forskellige racer. Ligesom med mennesker er der masser af plads og hjerterum til de firbenede venner. For på Bornholm ser de fleste af os vores kæledyr, som en del af familien.
Når et kæledyr indlemmes i en familie, så opstår der et forhold fyldt med kærlighed, trofasthed og fælles forpligtelser. Drømmer du om at anskaffe dig en hund eller har du lige gjort det, så er det derfor vigtigt at huske, at din hund holder meget af dig – og at du skal gengælde dette.

Sørg for, at din hund har det godt
På Bornholm er der rigtig gode rammer for hunden. Her er masser af plads og masser af natur. Og det er noget, som huer vores firbenede venner. Når du skal gå en tur med din hund, behøver du således ikke at gå langt for at komme væk fra byens jag.
Men udover lange gåture og masser af natur at lege og boltre sig i, så har hunden også brug for nogle rent praktiske ting i hjemmet. Og her nytter det ikke noget at være nærig, for det er din hunds trivsel, der står på spil.

Pas og plej din hund med det rigtige udstyr
En af de ting, du som ejer af en hund, har ansvaret for, er pasning og pleje af dens krop. Det gælder for eksempel ting som pels, tænder, poter og meget mere.
Det kræver det rigtige udstyr, og det kan du finde på Dyreverdenen.dk. Her kan du både se et stort udvalg af legetøj af høj kvalitet, samt få mere information og viden om, hvad der egentlig skal til for at du kan pleje din hund på en tilstrækkelig måde.

Stimuler din hund
Udover de rent praktiske, fysiske ting, så skal du også hjælpe med at udvikle og stimulere din hund mentalt. Det gør du allerbedst ved at give den opmærksomhed og lege med den. Selvom en hunds leg kan virke simpel, så er den nemlig med til at gøre den mere glad og mere kvik.
Her kan du med fordel igen bruge internettet til at finde legetøj af forskellig art. Forskellig slags legetøj vil opmuntre hunden til leg, og vil desuden lære den forskellige motoriske færdigheder. Det gør det også sjovere for dig som ejer.

Mest læste