Drømmer du om et liv på Bornholm? Kom godt i gang økonomisk

SPONSORERET AF NABI.DK

Drømmer du om et liv på Bornholm? Kom godt i gang økonomisk

I rigtig mange år har livet i storbyerne været set som det ultimative mål for mange. Her sker der noget, der er masser af jobmuligheder, og der er altid noget at lave. Men inden for de seneste år er der sket et skred, og flere og flere unge søger væk fra det urbane.
Dette er unge mennesker, der drømmer om en mere rolig og mere simpel livsstil. De vil gerne væk fra den stress og det forventningspres, der er forbundet med livet i overhalingsbanen i de store byer.

Drømmen om naturen
En anden drivkraft for flytningen fra byen til landet er tanken om at komme mere i kontakt med naturen. Mange unge er meget bevidste om bæredygtighed, og vil gerne skabe et liv, hvor de kan være delvist selvforsynende. Det leverer et sted som Bornholm en fremragende mulighed for.
Her på Bornholm er der nemlig masser af plads – plads til at lukke naturen ind, plads til at skabe sig et nyt liv og plads til at tage det hele lidt mere roligt og langsomt. Derfor er der mange unge, som bliver tiltrukket af lige netop vores ø.

At starte forfra kræver kapital
Men det er ikke altid ligetil at rive sig selv op med rode og begynde forfra på et helt nyt sted. For det første kan det være hårdt psykisk. Her er det godt, at vi på en ø som Bornholm er gode til at tage godt imod nye mennesker og skabe gode vilkår for dem.
For det andet kræver det også noget kapital rent økonomisk. At købe et hus, måske sætte det i stand, og bare selve flytningen, kan nemt komme til at koste. Og det er langt fra alle unge mennesker, der har råd til dette.

Den rigtige bank giver muligheder
Det er ikke umuligt at realisere din drøm om en ny start på Bornholm, heller ikke selvom man som ung ikke har en stor opsparing. Man skal nemlig bare sørge for at samarbejde med en bank, der har forståelse for ens situation og ens drømme.
Sådan en bank er Basisbank. Denne bank har som sit koncept, at det hele helst skal være nemt og simpelt. Derudover henvender den sig specifikt til unge mennesker i tyverne. Her specialiserer den sig især i at give gode lån – blandt andet så det bliver muligt at gøre drømme om flytning til virkelighed.

På Bornholm findes der fællesskab
Det kan godt være en hård proces at lægge det vante liv i byen bag sig, forlade venner og måske familie og tage et helt nyt og fremmed sted hen. Men skal man gøre det, så er få steder så gode til det som Bornholm.
Her findes der nemlig fællesskab med stort F. Fordi vi bor på en ø, er der en helt særlig følelse af sammenhold, og vi gør meget for, at alle skal have det godt. Det betyder blandt andet, at der er mange kulturelle og sociale tiltag, man kan deltage i.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet